PRVOffentlig förvaltning

MotivationGenom drivna medarbetare och goda utvecklings- och karriärmöjligheter arbetar PRV attraktivt med Employer Branding. Med kompetensutveckling och motiverade medarbetare i en familjär organisation av mångfald utses härmed PRV till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Patent- och registreringsverket, PRV, är myndigheten för immaterialrätt. Vi arbetar med nya idéer i teknikens och utvecklingens framkant för att stärka Sveriges tillväxt och konkurrenskraft.

Vår vision är att vara det självklara centret i Sverige för immaterialrätt. Vi vill också vara en internationellt respekterad, livskraftig och kundorienterad myndighet.

Främja tillväxt
I grunden är vår främsta uppgift att främja tillväxt och stärka landets innovationsförmåga och konkurrenskraft. Det gör vi genom att öka kunskapen om, och förståelse för, värdet av immateriella tillgångar. Vi vill få företagare och andra inom innovationsvärlden att hantera dem på bästa sätt för att förbättra sin lönsamhet. Vårt arbete med kommunikations- och utbildningsinsatser är en viktig del av detta.

Jobba hos oss
Hos oss vill vi få individer och företag att växa. Både medarbetare som vill stärka sin kompetens och kunder som använder våra tjänster. Ansök här!

 


Det här erbjuder vi

 

ETT SPÄNNANDE OCH VIKTIGT JOBB
Immateriella rättigheter lägger grunden för ett starkt näringsliv. Vi bidrar till att göra Sverige mer framgångsrikt genom att skapa förutsättningar för innovation och tillväxt hos enskilda företag. Med hjälp av våra insikter kan forskare bli mer effektiva, kunniga och framgångsrika.

KARRIÄR OCH BALANS I LIVET
Vi har bra utvecklingsvägar, en positiv företagskultur och månar om ett liv i balans. På PRV får du ett spännande arbete i händelsernas centrum. Och inte minst; tillfredsställelsen att bidra till framtidens nästa, svenska framgångssaga.

PATENTINGENJÖRER
Som patentingenjör är det du som allra först får se vad Sveriges uppfinnare, företag och forskare arbetar med. När du väl godkänner en ansökan är det en framtida innovation du har framför dig. En gedigen patentingenjörsutbildning med praktik och teori ingår.

JURISTER OCH HANDLÄGGARE
Välkommen till hjärtat av immaterialrätten i Sverige! Här får du som handläggare eller jurist en unik, första inblick i framtidens stora varumärken när du granskar inkommande ansökningar.

Artiklar

Möt våra kollegor!Vår arbetsplats präglas av fokus på kunskap och kvalitet men också på öppenhet, samarbete och hjälpsamhet. Hos oss arbetar allt från ingenjörer och jurister till IT-arkitekter. Alla medarbetare har ett starkt kundfokus   ”Jag känner att vi har en viktig uppgift i kundsupporten och att jag får vara med och bidra till att göra företagare […]Läs mer

Följ PRV på sociala medier

FacebookTwitterLinkedInWebbsida