PERI

MotivationPeri drivs av engagerad HR-avdelning som aktivt jobbar employer branding-frågor. Det finns en varm företagskultur och ett brett urval av karriärval vilket lockar till sig unga talanger. Peri är ett praktexempel på en arbetsgivare som lyckats skapa en familjär företagskultur tack vare sin passion och lojalitet. Som medarbetare får man gott stöd i sin utveckling.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

PERI – ett familjeägt företag med en tydlig identitet

Vi gör byggandet enklare, säkrare och mer effektivt. Vår drivkraft är att erbjuda våra kunder bästa möjliga service – varje dag. Vi är ett modernt familjeägt företag med en unik företagskultur, vilket har gjort oss till marknadsledare när det gäller form- och ställningssystem.

Vi är stolta över vår unika företagskultur som är grunden till vår framgång. En framgång som har varit möjlig för att våra anställda har levererat enastående prestationer, byggda på ömsesidigt förtroende och respekt för varandra.

Vi strävar efter lönsam tillväxt över hela världen. Vårt mål är kommersiell framgång. Våra gemensamma idéer och attityder understryker de grundläggande värderingarna som Artur och Christl Schwörer har byggt upp sedan de grundade företaget 1969.

Under åren har detta utvecklats till vår identitet. Vi i styrelsen och ledningen glädjer oss tillsammans med familjen Schwörer att dela detta med dig.

Framgång får aldrig tas för givet, den måste förtjänas dag för dag. Våra värderingar och framgångsfaktorer samt en tydlig strategi utgör grunden och är våra vägledande principer i det pågående arbetet med att skapa en fortsatt framgång för PERI.

Vad vi strävar efter: Vår vision

Vi strävar efter att bli en ledande samarbetspartner för form- och ställningssystem – över hela landet.

Vad vi står för: Vår mission

Vi gör byggandet enklare, säkrare och mer effektivt. Vår drivkraft är att erbjuda våra kunder bästa möjliga service – varje dag.

Vad vi tror på: Våra värderingar

PERI’s framgång baseras på starka värderingar. Det var entreprenörsandan hos Artur Schwörer och hans medarbetare som gjorde att de första svåra kontrakten vanns av PERI. För att få fler kontrakt krävdes att hela PERI´s team var pålitligaRespektfullheten hos många medarbetare har hjälpt oss att lära av varandra och växa internationellt. Och engagemanget är det som gör att vi strävar efter att hitta bästa lösningen, fram till sista minuten.

Samma värderingar kommer också att leda oss i framtiden. För oss är det både en plikt och något som står oss varmt om hjärtat. Alla medarbetare bidrar till PERI´s framgång genom att ”leva” och dela med sig av våra värdering varje dag.

Vad driver oss: Våra framgångsfaktorer

Våra framgångsfaktorer är det som gör oss starka och gör att vi kan möta den hårda konkurrensen runt om i världen. Vi behöver omvärdera dem varje dag. Våra kunder är vårt fokus – och det inkluderar också de kunder vi inte vunnit ännu. Vi vill ligga i front när det gäller innovation för att möta våra kunders behov i framtiden.

Att vara ett familjeföretag gör oss starka, vara oberoende gör det möjligt för oss att fatta långsiktiga beslut och behålla vår tydliga PERI-anda. Vi behöver lönsam tillväxt och finansiell stabilitet för att kunna göra långsiktiga investeringar i vår framtid. Det betyder att vi måste arbeta ekonomiskt och effektivt tillsammans.

Det förtroende våra kunder har för oss innebär att det är vår plikt alltid leverera högsta kvalitet. Detta gäller både våra produkter och våra arbetsflöden. Vår laganda är nyckelfaktorn i detta – både idag och imorgon.

Mer om PERI

Följ PERI på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida