PooliaBemanning/administration

MotivationMed flera erfarenheter och ett gemensamt mål fortsätter Poolia attrahera sina medarbetare och talanger som kan utveckla företaget. Ett ständigt förbättrat Employer Branding arbete med samverkan för studenter och deras val av arbetsgivare. Poolia är härmed utsedd till ett av Sveriges Karriärföretag 2019.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media
Poolia är ett bemannings- och rekryteringsföretag. Men vi föredrar att se oss som experter på att hitta och matcha kompetens. För det är alltid människorna som gör skillnad. Det är individer som skapar resultat. Rätt individer på rätt plats bygger framgångsrika företag.

Redo för nästa steg i karriären?
Vi på Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och till den offentliga sektorn. Poolia är ett välkänt varumärke och bland våra kundföretag finns några av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser. Det finns med andra ord stor chans för dig att göra karriär och hitta ditt drömjobb här hos oss.

Att jobba på Poolia
Vi som jobbar på Poolia strävar alltid mot att göra vårt bästa. Vi vågar testa det oprövade och vi har en vilja att ta ansvar – för våra kunder, för våra kandidater och för varandra. Det är människorna som gör Poolia och det är de som är den viktigaste tillgången för oss. Därför vill vi göra allt för att de ska trivas, utvecklas och må bra. Vi ska helt enkelt vara branschens bästa arbetsgivare.

Det här gör vi
Varje år hjälper vi tusentals människor att göra eller byta karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag.

Det vi tror på
Vi är övertygade om att framgångsrika företag byggs av människor som arbetar där, inte på grund av vad de kan, utan på vad de kan åstadkomma. Skillnaden är enorm. Vår bransch verkar tycka att människor är ett par rader på ett CV. Det tycker inte vi. Därför kan vi på Poolia med stolthet säga: Du är inte ditt CV, du är vad du kan åstadkomma.

Vi tar ansvar
Vi är företagsvän till Läkare utan gränser och arbetar även lokalt med olika projekt som till exempel Korta vägen. Korta vägen är en arbetsmarknadsutbildning som riktar sig till akademiker med utländsk bakgrund. Syftet med kursen är att ta till vara på kompetenser och göra vägen in på den svenska arbetsmarknaden kortare. Projektet är ett samarbete mellan Stockholms universitet och Arbetsförmedlingen.

Poolia är knutet till Söderberg & Partners förmånsportal Benefits. Via Benefits erbjuds Poolias anställda olika förmåner, bland annat försäkringar, en friskvårdspott och ögonlaseroperationer mot bruttolöneavdrag. Benefits erbjuder även andra upphandlade leverantörserbjudanden inom tex friskvård, hälsa och hushållsnära tjänster.

Det här kan du jobba med hos oss
Vi är över 1500 experter i tre länder som jobbar inom 10 specialistområden. Hos oss kan du jobba som researcher, rekryteringskonsult, rekryterare, konsultchef, kundansvarig eller key account manager. Om du är intresserad av att jobba med oss på Poolia rekommenderar vi dig att registrera en profil i vår CV-databas på poolia.se och där hålla utkik efter våra lediga tjänster. Om du har frågor om en specifik tjänst är du varmt välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen. Vid övriga frågor om hur du söker får du gärna kontakta Kandidatsupport på 08-555 655 80.

Besök vår karriärsida HÄR!

Välkommen!