ProactIT/teknik

MotivationProact utför ett utmärkt employer branding-arbete genom att erbjuda sina medarbetare goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. Med en tydlig vision om att bli världsledande inom sin bransch satsar de allt på sina medarbetare för att uppnå högsta möjliga kompetens. Proact arbetar även flitigt för att attrahera Sveriges unga talanger genom exempelvis traineeprogram, examensarbete och deras egna Proact Academy. Vi ser många initiativ vilket indikerar på att Proact är trygg arbetsgivare.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Vi möjliggör innovation

Oavsett var ni befinner er på er digitaliseringsresa kan vi hjälpa er att driva er organisation framåt genom data.

Vi hjälper er att definiera den bästa IT-infrastrukturen och molnstrategin för att möta era utmaningar idag men också planera för imorgon. Ni väljer om ni vill att datat ska finnas lokalt, som ett privat moln, som en tjänst, som ett offentligt moln eller som en kombination av dem alla i en multicloud-lösning. Oavsett vilken miljö ni väljer kan ni lita på att er lösning kommer att utformas och implementeras kring era specifika krav.

Och vi kommer inte sluta där. Vi erbjuder också support, övervakning och dritftjänster. Genom högsta tekniska kompetens och öppna dialoger med dig som kund kan vi också kontinuerligt optimera er teknik och den service vi erbjuder er.

Våra medarbetare

På Proact älskar vi teknik. Men vår konkurrensfördel bygger inte på teknik – utan på människor. Verkligt värde för våra kunder skapas först när vi samarbetar – och kopplar samman våra medarbetare, våra leverantörer och våra kunder med ömsesidig kunskap, kreativitet, teknik, arkitektur, innovation, processer och data.

Det är vad vi kallar #ThePowerOfTogether.

Vill du vara en del av #ThePowerOfTogether? Läs mer om vad våra medarbetare säger om att arbeta på Proact och våra nuvarande jobbmöjligheter i våra team.

Är du student eller ny på arbetsmarknaden?

Oavsett om du är student eller nyutexaminerad och i ett tidigt skede av din karriär finns det mycket att utforska på Proact.

Att bli en del av Proact-teamet under din tid som student är ett bra sätt att utvecklas professionellt samtidigt som du skapar värdefulla kontakter. Som nyutexaminerad erbjuder vi dig flera möjligheter att starta din karriär.

I våra länder erbjuder vi program för studenter och unga yrkesverksamma. Det är ett utmärkt sätt för dig att lära känna oss bättre. Vi kan erbjuda båda praktikplatser, traineeprogram, examensarbeten och ibland även sommarjobb. Kontakta oss för att ta reda på mer och hur du ansöker.

 

Medarbetare

Lediga jobb


Group Marketing Manager, any Proact country

IT/teknik

Cloud Solution Specialist, Sweden

IT/teknik

Teknisk Konsult, Malmö, Sweden

IT/teknik

Junior Support/Konsult, Malmö, Sweden

IT/teknik

Teknisk MS SQL DBA inom Operations, Sweden

IT/teknik

Support/Drift-tekniker inom Backup/recovery och datamanagement, Sweden

IT/teknik

Följ Proact på sociala medier

FacebookTwitterLinkedInWebbsida