ProactIT/teknik/konsult

MotivationProact engagerar sina medarbetare och skapar trivsel och relationer i arbetet. Här jobbar du i teknikens framkant och det finns goda karriärmöjligheter inom företaget. Proact arbetar aktivt för att uppnå excellence och skapar därmed en arbetsplats där kollegorna har möjlighet att nå sin potential. Minst sagt en attraktiv arbetsgivare.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Vi möjliggör innovation

Oavsett var ni befinner er på er digitaliseringsresa kan vi hjälpa er att driva er organisation framåt genom data.

Vi hjälper er att definiera den bästa IT-infrastrukturen och molnstrategin för att möta era utmaningar idag men också planera för imorgon. Ni väljer om ni vill att datat ska finnas lokalt, som ett privat moln, som en tjänst, som ett offentligt moln eller som en kombination av dem alla i en multicloud-lösning. Oavsett vilken miljö ni väljer kan ni lita på att er lösning kommer att utformas och implementeras kring era specifika krav.

Och vi kommer inte sluta där. Vi erbjuder också support, övervakning och dritftjänster. Genom högsta tekniska kompetens och öppna dialoger med dig som kund kan vi också kontinuerligt optimera er teknik och den service vi erbjuder er.

Våra medarbetare

På Proact älskar vi teknik. Men vår konkurrensfördel bygger inte på teknik – utan på människor. Verkligt värde för våra kunder skapas först när vi samarbetar – och kopplar samman våra medarbetare, våra leverantörer och våra kunder med ömsesidig kunskap, kreativitet, teknik, arkitektur, innovation, processer och data.

Det är vad vi kallar #ThePowerOfTogether.

Vill du vara en del av #ThePowerOfTogether? Läs mer om vad våra medarbetare säger om att arbeta på Proact och våra nuvarande jobbmöjligheter i våra team.

Är du student eller ny på arbetsmarknaden?

Oavsett om du är student eller nyutexaminerad och i ett tidigt skede av din karriär finns det mycket att utforska på Proact.

Att bli en del av Proact-teamet under din tid som student är ett bra sätt att utvecklas professionellt samtidigt som du skapar värdefulla kontakter. Som nyutexaminerad erbjuder vi dig flera möjligheter att starta din karriär.

I våra länder erbjuder vi program för studenter och unga yrkesverksamma. Det är ett utmärkt sätt för dig att lära känna oss bättre. Vi kan erbjuda båda praktikplatser, traineeprogram, examensarbeten och ibland även sommarjobb. Kontakta oss för att ta reda på mer och hur du ansöker.

 

Medarbetare

Följ Proact på sociala medier

FacebookTwitterLinkedInWebbsida