Karriärstipendiet för studenter - 15 000 kr att lägga på dina studier. Ansök här!

ProactIT/Teknik/Konsult

MotivationProact har byggt en kultur som framhäver teknikens kraft och innovation, vilket skapar en inspirerande arbetsmiljö. Deras engagemang för sina medarbetare och deras tekniska expertis har positionerat dem som en av branschens mest attraktiva arbetsgivare. Genom att erbjuda utmanande projekt, ständig kompetensutveckling och ett starkt teamarbete har de skapat en arbetsplats där du kan trivas och utvecklas. Om du vill vara en del av ett företag som prioriterar sin personal och sätter tekniken i centrum, är Proact det självklara valet för din nästa karriär.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vi möjliggör innovation

Oavsett var ni befinner er på er digitaliseringsresa kan vi hjälpa er att driva er organisation framåt genom data.

Vi hjälper er att definiera den bästa IT-infrastrukturen och molnstrategin för att möta era utmaningar idag men också planera för imorgon. Ni väljer om ni vill att datat ska finnas lokalt, som ett privat moln, som en tjänst, som ett offentligt moln eller som en kombination av dem alla i en multicloud-lösning. Oavsett vilken miljö ni väljer kan ni lita på att er lösning kommer att utformas och implementeras kring era specifika krav.

Och vi kommer inte sluta där. Vi erbjuder också support, övervakning och dritftjänster. Genom högsta tekniska kompetens och öppna dialoger med dig som kund kan vi också kontinuerligt optimera er teknik och den service vi erbjuder er.

Våra medarbetare

På Proact älskar vi teknik. Men vår konkurrensfördel bygger inte på teknik – utan på människor. Verkligt värde för våra kunder skapas först när vi samarbetar – och kopplar samman våra medarbetare, våra leverantörer och våra kunder med ömsesidig kunskap, kreativitet, teknik, arkitektur, innovation, processer och data.

Det är vad vi kallar #ThePowerOfTogether.

Vill du vara en del av #ThePowerOfTogether? Läs mer om vad våra medarbetare säger om att arbeta på Proact och våra nuvarande jobbmöjligheter i våra team.

Är du student eller ny på arbetsmarknaden?

Oavsett om du är student eller nyutexaminerad och i ett tidigt skede av din karriär finns det mycket att utforska på Proact.

Att bli en del av Proact-teamet under din tid som student är ett bra sätt att utvecklas professionellt samtidigt som du skapar värdefulla kontakter. Som nyutexaminerad erbjuder vi dig flera möjligheter att starta din karriär.

I våra länder erbjuder vi program för studenter och unga yrkesverksamma. Det är ett utmärkt sätt för dig att lära känna oss bättre. Vi kan erbjuda båda praktikplatser, traineeprogram, examensarbeten och ibland även sommarjobb. Kontakta oss för att ta reda på mer och hur du ansöker.

 

Medarbetare

Följ Proact i sociala medier

KarriärsidaFacebookLinkedInWebbsidaX

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss