Ansök om Karriärstipendiet - värde 15 000 kr. Till ansökan!

Professionals NordRekrytering/personaluthyrning

MotivationProfessionals Nord är det ultimata valet för dig som strävar efter en karriär i ett av Sveriges snabbast växande företag. Med en passion för att anställa branschens främsta talanger och en strävan efter kontinuerlig förbättring, erbjuder Professionals Nord arbetsmiljö där framgångar firas och där utveckling aldrig stannar. Professionals Nord utför ett employer brandning-arbete som är utöver det vanliga

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Vi ger människor jobb och får företag att växa

Professionals Nord är ett av Sveriges snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Genom skräddarsydd kompetensförsörjning ger vi möjlighet för människor att nå sina karriärdrömmar, samtidigt som vi hjälper företag att utvecklas med rätt medarbetare. 

Med våra 10 kontor runt om i landet hjälper vi människor och företag i hela Sverige. Vi skapar och bibehåller arbetstillfällen genom att vara den självklara partnern i valet av helhetsleverantör inom rekrytering. Vi gör tvärtom till branschen – vi går ut till våra kunder och lyssnar på precis vilka förutsättningar de står inför och skräddarsyr en lösning som passar kunden.

Alla förtjänar att älska sitt jobb

Vi vet av erfarenhet att medarbetarna är den viktigaste resurser för alla verksamheter och vi jobbar därför med kvalitet och personlig matchning i alla våra rekryteringar. Vi drivs av att få möjligheten att hjälpa andra människor att utvecklas och nå sina drömmar. Vi alla spenderar stor tid på jobbet och därför tycker vi att alla förtjänar att älska sitt jobb och känna lycka i vardagen.

Se lediga jobb här

Bli en del av oss på pn!

Internt hos oss finns obegränsat med möjligheter. Oavsett om du vill vara med i satsningen och starta upp ett kontor på en ny ort, eller vill jobba hos oss vid sidan av dina studier. 

Kika på filmen för att få en glimt av hur det är att vara en del av PN-resan! 

Kände du också lycka när du såg videon och vill dela vardagen med oss? Tveka inte att höra av dig! 

Mer om Professionals Nord

Utmärkelser

Bilder

Följ Professionals Nord på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss