Ragn-SellsIndustri/produktion

MotivationRagn-Sells utför ett utmärkt employer branding-arbete där miljön och mångfald ligger i fokus. Genom att kombinera modernitet och hållbarhet engagerar Ragn-Sells sina kunder och medarbetare på ett kreativt sätt. Deras externa kommunikation berättar om sina medarbetare på ett varmt och inspirerande sätt. Som anställd ska man även känna stolthet över att jobba för en arbetsgivare som ständigt arbetar för att skapa en bättre värld.  

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Kompetensföretag inom återvinning

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi är en del av Ragn-Sellskoncernen och finns även i Norge, Danmark och Estland. Vi erbjuder nyskapande och effektiva lösningar för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser.

Vi vill vara ett levande bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand. Det är vår vision och den har sina rötter ända från tiden då företaget startade. Vår vision stödjer vår syn på och behovet av att samhället ställer om till en cirkulär ekonomi.

Gör skillnad genom att jobba hos oss

Vill du arbeta inom en framtidsbransch som bidrar till ett bättre samhälle? Ragn-Sells är en trygg arbetsgivare som erbjuder stora karriärmöjligheter – över hela landet.

Hitta lediga tjänster här!

Följ Ragn-Sells på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida