Ragn-SellsIndustri/produktion

MotivationRagn-Sells är en hållbar arbetsgivare, även när det kommer till employer branding. Här får du jobba i en framtidsbransch som bidrar till ett bättre samhälle med fokus på de globala hållbarhetsmålen. Via de sociala medierna får vi en genuin inblick i företaget och hur det är att arbeta för Ragn-Sells. Genom att hjälpa varandra och ha kul på jobbet så har Ragn-Sells etablerat en trygg företagskultur. En arbetsgivare som har hjärtat på rätt plats!  

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Kompetensföretag inom återvinning

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi är en del av Ragn-Sellskoncernen och finns även i Norge, Danmark och Estland. Vi erbjuder nyskapande och effektiva lösningar för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser.

Vi vill vara ett levande bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand. Det är vår vision och den har sina rötter ända från tiden då företaget startade. Vår vision stödjer vår syn på och behovet av att samhället ställer om till en cirkulär ekonomi.

Gör skillnad genom att jobba hos oss

Vill du arbeta inom en framtidsbransch som bidrar till ett bättre samhälle? Ragn-Sells är en trygg arbetsgivare som erbjuder stora karriärmöjligheter – över hela landet.

Hitta lediga tjänster här!

Följ Ragn-Sells på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida