Ragn-SellsIndustri/produktion

MotivationGenom innovativa medarbetare skapar Ragn-Sells utvecklingsmöjligheter och arbetar attraktivt med Employer Branding. Med möjligheten att växa och fördjupa sin kompetens tillsammans med andra utses härmed Ragn-Sells till ett av Sveriges Karriärföretag 2019.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media
Ragn-Sells är ett levande bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand. Vi erbjuder nyskapande och effektiva lösningar för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser. Det har gjort oss till Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. I dag finns vi över hela Sverige och samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll.


”Stora möjligheter till karriär inom Ragn-Sells”

Från kemist till sektionschef för Farligt Avfall. Nina Hovberg är en av många som gjort karriär inom Ragn-Sells. – Jag har fått otroligt bra stöttning och möjlighet att växa in i min roll, säger hon.

Gör skillnad genom att jobba hos oss

Vill du göra skillnad på riktigt, inom en framtidsbransch som faktiskt bidrar till ett bättre samhälle? Då ska du söka jobb hos oss. Ragn-Sells är en trygg arbetsgivare som erbjuder stora karriärmöjligheter – över hela landet.

Tänk att kunna göra skillnad genom sitt dagliga arbete. Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett befattning inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka.

Hos oss arbetar allt från miljöarbetare och kemister, till kundtjänstmedarbetare och miljöspecialister. Och vi behöver alltid bli fler. Därför är vi ständigt på jakt efter nya talanger som vill möta morgondagens möjligheter och utmaningar tillsammans med oss.

Ragn-Sells är en trygg arbetsgivare. Karriärmöjligheterna är stora, vilket vi har många goda exempel på, och det stora kunnandet som finns inom företaget är en tillgång för utveckling. Vi arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män och ser gärna olika typer av kulturell och etnisk bakgrund hos våra medarbetare. Vi är nämligen övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Se våra lediga tjänster här

Följ Ragn-Sells på sociala medier