Region VästmanlandOffentlig förvaltning

MotivationMed ett engagemang för sina medarbetare och ett brett utbud av karriärmöjligheter och utveckling inom verksamheten arbetar Region Västmanland med Employer Branding. Med sin förmåga att kommunikativt förmedla kunskap internt utses härmed Region Västmanland till ett av Sveriges Karriärföretag 2019.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media
Karriärmöjligheter i regionen

Söker du ditt allra första jobb eller är du redo för nästa steg i karriären? Välkommen till en av Västmanlands största arbetsgivare.

Inom Region Västmanland är vi närmare 7 000 personer som jobbar inom ett 70-tal olika yrken. Förutom vård och hälsa arbetar vi bland annat med kollektivtrafik, kultur, utbildning, fastighet och förvaltning, näringslivsfrågor, it och forskning.

Växer du, så växer vi

Ett jobb hos oss innebär många möjligheter till utveckling. Som medarbetare inom Region Västmanland har du en egen kompetensutvecklingsplan. Genom utbildningar, kurser, praktik och forskning erbjuder vi den stimulans du behöver för att trivas och bli framgångsrik inom ditt yrke. På så sätt utvecklas hela regionen.

Västmanlands viktigaste jobb

Oavsett vilket område du är intresserad av innebär ett arbete inom Region Västmanland att du får befinna dig mitt i livet och samhället. Du får göra skillnad varje dag och bidrar till länets vision om det goda livet.

Lev i en stimulerande miljö

I Västmanland är det lätt att känna sig hemma. Här finns bra boende, service och kommunikationer. Med närhet till natur och ett brett utbud av idrott, friluftsaktiviteter och kultur finns goda förutsättningar för en rik fritid.

Dina förmåner

Region Västmanland är en arbetsplats där du ska trivas och utvecklas. En viktig del i att känna trygghet och arbetsglädje är att känna sig omhändertagen och stimulerad, både på och utanför jobbet.

Vårt mål är att erbjuda dig som medarbetare bästa möjliga anställningsvillkor. Därför utvecklar vi ständigt nya förmåner som tar hand om dig på och utanför arbetsplatsen – och även efter att du avslutat din karriär.


Lediga jobb

Passar du för Västmanlands viktigaste jobb?
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället.
Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Följ Region Västmanland på sociala medier