Reitan ConvenienceDetaljhandel

MotivationMed en övertygelse i organisationen att tillsammans skapa förtroende för varandra och utvecklas gemensamt arbetar Reitan Convenience attraktivt med Employer Branding. Genom att kunna erbjuda sina medarbetare rätt karriärmöjligheter utses härmed Reitan Convenience Sweden AB till ett av Sveriges Karriärföretag 2018.

Employer branding
Quality of Communication
Career Days
Attractiveness

Reitan Convenience

Reitan Convenience Sweden (RCS) är ett värderingsstyrt företag som sedan 2004 är franchisegivare för Pressbyrån och 7-Eleven. Varje dag finns vi vid svenska folkets sida för att göra livet lite enklare. Vi ser vad människor behöver, när de behöver det. På väg till skolan eller festen. Under shoppingturen, innan sånglektionen och efter hockeyträningen. På långresan och kortresan, i staden och längs vägarna. Vi försöker göra vardagen lite roligare för våra kunder och samhället lite bättre i stort.

RCS har en stark tro på duktiga människor. Vi har tusentals av dem i våra butiker. Vår filosofi är att bygga stora människor som skapar handling genom tillit. Så har vi jobbat sedan företaget grundades.

Vill du jobba med oss? Läs mer här.

Följ Reitan Convenience på sociala medier

Artiklar om Reitan Convenience

Kontaktperson

  • Carolina Strand

    Rekryterare

    08-587 491 99
    rcsrekrytering@reitanconvenience.se