Ricoh SverigeIT/teknik

Career Pages
Quality of Communication
Career Days
Attractiveness

Som en mångsidig verksamhet erbjuder vi en rad utbildningsmöjligheter så att vår medarbetare kan utvecklas och växa. Vi erbjuder onlineutbildningar, E-lärande och klassrumsutbildning samt arbetsrelaterad träning och professionell utveckling. Vi har även förstklassiga utbildningar inom ledarskap, försäljning och tekniska discipliner.

Vi strävar efter att hjälpa våra anställda att utmärka sig och förbättra sin kompetens för att möta framtida affärsbehov och vårt credo är att ‘skapa engagerade, högpresterande team och medarbetare som får möjligheten att utnyttja sin fulla potential’.

Vår interaktiva onlineutbildningsportal erbjuder personlig utveckling och utbildning och här finns även vårt utbildningsschema så att du kan se vilka kurser som anpassade till just din arbetsroll och när de genomförs.

Våra ledare är viktiga för vår fortsatta framgång och vi investerar kraftigt i både praktiska och ackrediterade ledarskapsprogram för både underordnade, mellan- och högre chefer. Alla våra program är externt erkända av antingen Institute of Leadership and Management eller Chartered Institute of Management.

Vi erbjuder också en mängd utvecklingsmöjligheter för våra tekniker och specialistanställda. Om du väljer att börja arbeta på Ricoh kommer du aldrig behöva sluta lära, utforska och växa inom vår verksamhet.