Safety RespectBygg/anläggning

MotivationGenom stor utvecklingspotential på arbetsplatsen och en miljö där mångfald är en tillgång arbetar Safety Respect attraktivt med sitt Employer Branding arbete. Med utmanande och spännande aktiviteter för både potentiella men även nuvarande medarbetare utses härmed Safety Respect till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

 

SafetyRespect är en fallskyddsspecialist som utvecklar, tillverkar och marknadsför fallskyddslösningar till byggbranschen. Drivkraften är att skydda liv på byggarbetsplatser. Vi är tidigt med i byggprocessen och hjälper kunden att lösa fallskyddssituationer som kan uppstå. Fallskyddsprodukterna tillverkas i huvudsak i egen modern fabrik.

Vi erbjuder försäljning, uthyrning och montage av våra fallskyddslösningar med service och logistik via egna depåer. Med stort engagemang och hög kompetens står vi nära våra kunder och skapar högsta säkerhet med bästa totalekonomi.

SafetyRespect Skandinavien består idag av ca 60 medarbetare fördelat på följande orter: Oslo, Stockholm, Östersund, Göteborg och Malmö. Vi är ett entreprenörsdrivet företag med hög intern kompetens som tycker att det är viktigt med glädje på jobbet. Bolaget är på stark frammarsch och räknar med att fortsätta växa i såväl Norden som övriga Europa.

Vi är ett härligt och motiverat gäng med en stor portion humor vilket skapar både engagemang och god stämning. Vi brinner för våra produkter och jobbar kundorienterat för att fortsätta vara framgångsrika på marknaden.

Varmt välkommen! Se våra lediga tjänster här

 

Bilder

Följ Safety Respect på sociala medier

InstagramFacebookWebbsida