ScorettDetaljhandeln

MotivationMed en nyfikenhet, förtroende och respekt för sina medarbetare arbetar Scorett på ett fantastiskt framgångsrikt sätt med Employer Branding. Genom att samarbeta och utvecklas tillsammans skapas utvecklingsmöjligheter på företaget. Härmed utses Scorett till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Välkommen till oss!

Scorett är en del av Scorettgruppen som totalt driver fyra butikskoncept. Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor både online och i butik. Vi har skor och accessoarer för vardag och fest till både dam och herr. Förutom att se till att Sveriges gator pryds av vackra, sköna och trendiga skor värnar vi om våra medarbetare. Det ska vara kul att komma till jobbet.Oavsett om det är skorna som lockar, arbetsuppgifterna eller dina kollegor vill vi att du ska må bra, utvecklas och motiveras av att veta att du bidrar till varje dag göra skillnad. Som arbetsgivare är Scorett präglad av en genuin laganda med högt i tak och korta beslutsvägar, som ger stort utrymme för idéer att bli till verklighet.

Förmåner för dig som anställd

Som medarbetare i Scorettgruppen ges du möjligheten att vara en del av en gemenskap. Denna gemenskap består av kvinnor och män av olika åldrar och erfarenheter, där den gemensamma nämnaren är mode- och kvalitetsmedvetna skoälskare. Vi vill ge våra anställda rätt förutsättningar och rätt miljö för att ständigt kunna utvecklas och samtidigt uppnå sin fulla potential.

KOLLEKTIVAVTAL
En garanti för dig att vi följer avtal gällande lönerevision, arbetsmiljö, semester, försäkringar, pension och mycket annat.

PERSONLIG UTVECKLING
Vi utbildar våra medarbetare och letar hela tiden talanger som är redo att ta nästa steg i företaget!

PERSONALRABATT
Som anställd inom Scorettgruppen får du personalrabatt på hela sortimentet.

FRISKVÅRDSBIDRAG
Om du mår bra så mår vi bra – tillsammans.

Om Scorettgruppen

I Scorettgruppen ingår förutom Scorett även koncepten Scorett Outlet, Håkanssons, Sneakers Corner och Wallenbergs skor (läs mer under ”våra koncept” ovan). Vi har butiker över hela landet och huvudkontoret ligger på västkusten i skostaden Varberg.
Vi vänder oss mot mode- och kvalitetssmedvetna skoälskare.Oavsett butikskoncept arbetar vi med att ta fram ett attraktivt dam- och herrsortiment inför varje säsong, av hög kvalitet och med god komfort till bra priser. Våra säljare är specialister på skor och kundservice. I vårt magasin berättar vi mer om Scorettgruppen som arbetsgivare.

Se våra lediga tjänster HÄR

Följ Scorett på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida