Securitas Sverige ABSäkerhet

MotivationMed nya lösningar och kompetensutvecklande arbetsuppgifter arbetar Securitas attraktivt med sitt Employer Branding arbete. Genom innovativa och drivna medarbetare utses härmed Securitas till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Vi skyddar hem, arbete och samhälle

Med våra tre ledstjärnor ”Ärlighet, Vaksamhet, Hjälpsamhet” har vi skyddat hem, arbete och samhälle i Sverige i 80 år. Tillsammans med kunder och branschorganisationer förbättrar vi hela tiden säkerheten i en värld där riskerna ständigt förändras, något som ställer allt större krav på det förebyggande säkerhetsarbetet.

Avancerad säkerhetsteknik och personell bevakning vävs samman till heltäckande lösningar där varje detalj och person uppfyller kraven på kvalitet och kompetens för att skapa trygghet och förebygga skador.

Vilka jobbar hos oss?

Till oss söker sig framför allt många unga medarbetare. Du kanske börjar direkt efter en gymnasieutbildning som är inriktad mot något av våra verksamhetsslag och då kan du börja arbeta direkt. Söker du dig till oss efter en annan gymnasieutbildning så får du den utbildning du behöver av oss. Du kan också göra som många av våra andra medarbetare och börja jobba hos oss parallellt som du studerar på universitetet eller högskola med arbetet som ett extrajobb vid sidan av studierna.

Om du redan jobbar inom säkerhetsbranschen idag och vill byta arbetsgivare är du självklart också välkommen. Oavsett anledning till att du söker dig till oss så kommer du till ett företag som erbjuder spännande kunduppdrag, stimulerande arbetsuppgifter och som leder utvecklingen i branschen.

Våra lediga tjänster hittar du här. 

 


 

Den breda verksamhet som Securitas har ger våra medarbetare möjlighet att utvecklas internt. Många medarbetare har arbetat inom flera olika verksamhetsområden under sin anställning och den interna rörligheten är hög och bidrar till att våra medarbetare utvecklas.

Artiklar

Din karriär på SecuritasSecuritas är ett stort företag med cirka 9 500 medarbetare. Våra tjänster utvecklas parallellt med våra kunders säkerhetsbehov och du har stora möjligheter att jobba med olika uppdrag under din anställning hos oss. Omväxlande arbete Den breda verksamhet som Securitas har ger våra medarbetare möjlighet att utvecklas internt. Många medarbetare har arbetat inom flera olika […]Läs mer

Här kan man göra karriär som både ledare och specialistPå Securitas har majoriteten av cheferna börjat som väktare och här satsar man verkligen på sina medarbetare. Två personer som har gjort karriärer på olika vis inom företaget är Firat Yapici och Ivan Rimac.Läs mer

Modern teknik skapar spännande utmaningar för Securitas anställdaI takt med teknikens utveckling skapas det nya spännande arbeten för medarbetarna på Securitas. I en arbetsmiljö som präglas av hög lojalitet, finns det en gedigen kultur av att växa inom företaget. På säkerhetsföretaget Securitas genomsyras allt arbete av ledorden ärlighet, vaksamhet och hjälpsamhet. Detta har resulterat i en ömsesidig känsla som inte bara riktar […]Läs mer

Bilder

Följ Securitas Sverige AB på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida