SEKFinans/ekonomi/juridik

MotivationSEK har en stilren kommunikation och ett exceptionellt employer branding arbete. Genom bra förmåner och utvecklingsmöjligheter inom företaget är SEK en attraktiv arbetsgivare. Här finns ett tydligt samarbete mellan medarbetarna och ett förtroende för dem och det är det som driver företaget framåt. SEK ger dig en stabil arbetsplats med en varm företagskultur.  

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Välkomna till karriärsidan för SEK

Sedan 1962 har lån från SEK gjort det möjligt för tusentals svenska företag att utöka sin produktion, göra förvärv, anställa fler och sälja varor och tjänster till kunder i hela världen. Såväl svenska exportföretag som deras underleverantörer samt utländska köpare av svenska varor och tjänster kan få finansiering. Målgruppen är företag som omsätter mer än 500 miljoner kronor.

Vi vill vara ett föredöme och driva utvecklingen inom hållbart företagande framåt. Det gör vi främst genom att ställa krav vid utlåning.

I vårt uppdrag ingår att erbjuda CIRR-ränta (Commercial Interest Reference Rate). Det gör att exportörer kan erbjuda sina kunder finansiering till en fast ränta under hela kredittiden.

Det som särskiljer oss från andra finansiärer är att vi är statligt ägda och därmed en stabil och långsiktig partner med högt kreditbetyg. Dessutom ingår vi i Team Sweden och samarbetar med andra statliga främjandeaktörer för att hjälpa svenska exportföretag att göra affärer i utlandet.

Vi är SEK

Nöjda medarbetare skapar nöjda kunder. Därför jobbar SEK aktivt för att ha en hållbar arbetsplats och en företagskultur där medarbetare känner sig delaktiga och motiverade.

SEK är en expertorganisation och hos oss arbetar cirka 250 personer. Många är utbildade ekonomer och civilingenjörer. Vi har spetskompetens inom till exempel marknadsanalys, riskberäkning och finansiell matematik.

Vi har blivit utnämnda till ett av Sveriges Karriärföretag. Utmärkelsen innebär att SEK är ett av de attraktivaste företagen att göra karriär på.

Följ SEK på sociala medier

LinkedInWebbsida