SernekeBygg/anläggning

MotivationMed sitt fantastiska engagemang för sina medarbetare utför Serneke ett utmärkt Employer Branding-arbete. Det råder ingen tvivel att varje medarbetare accepteras oavsett vem man är. Med sina goda utvecklingsmöjligheter och varierande projekt är Serneke ett spännande, nytänkande och viktigt företag. Härmed utses Serneke till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

ATT TILLHÖRA OCH TILLFÖRA NÅGOT NYTT

Serneke är en nytänkande byggkoncern med en stark strävan att tillhöra och tillföra något nytt. För kunderna, samhället och nästa generation. Vi levererar heltäckande tjänster inom entreprenad- och projektutveckling med målet att uppfattas som det mest nytänkande, engagerande och dynamiska bolaget i branschen. Fokus ligger på större och mer utmanande projekt där våra konkurrensfördelar gör störst skillnad.

Våra kärnvärden

En medarbetare på Serneke är:

ENGAGERAD OCH MODIG
Vi är mer engagerade i allt vi gör. Allt går att utveckla och vi motiveras av att förbättra samt tänka i nya banor. Vi känner stolthet och tar ansvar.

ÄRLIG & RESPEKTFULL
Bara genom att acceptera brister och svagheter kan vi utvecklas. Vi är alltid ärliga, mot oss själva och andra. Oavsett vem vi möter, var eller hur vi gör.

ENKEL & HANDLINGSKRAFTIG
Problem löser vi närmast källan och den snabbaste vägen till lösningen är alltid en rak linje. Vi har modet och kunskapen att göra det svåra enkelt.

VISIONÄR OCH LÖSNINGSORIENTERAD
Vi accepterar inte att frågor stämplas som problem. För oss är de en möjlighet att utveckla oss själva, vårt erbjudande och vår organisation.

Karriär hos oss

Hos oss jobbar många människor i olika åldrar, med varierande ursprung och erfarenheter. Men det finns en sak som knyter oss samman. Den orubbliga viljan att tillhöra och tillföra något nytt.

 Vi ska ligga i framkant inom den globala utvecklingen av smarta och hållbara samhällsbyggen. Detta gör vi genom att utmana branschen, engagera samtiden och inspirera framtiden.

Vill du vara med och hitta nya vägar i en bransch som vant sig vid upptrampade stigar? Kolla in våra lediga tjänster eller skicka oss en spontanansökan. Välkommen till oss!

Bilder

Följ Serneke på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida