SISABBygg/anläggning

Motivation

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Om SISAB – ledande inom utbildningsmiljöer sedan 1991

För att ge barn och ungdomar bästa möjliga start i livet äger, förvaltar och utvecklar vi Stockholms skolor och förskolor. Med hållbarhet och smarta lösningar i trygga och inspirerande utbildningsmiljöer bidrar vi till att forma framtidens Stockholm.

SISAB, Skolfastigheter i Stockholm AB, är ett kommunalt bolag inom koncernen Stockholm Stadshus AB. Vår målsättning är att erbjuda utbildningsmiljöer med kvalitet, sund ekonomi och långsiktig miljöhänsyn. Vi ansvarar för fastigheter där 200 000 barn, unga och vuxna vistas dagligen. Vi arbetar med drift och underhåll av våra fastigheter och verkar aktivt för att skapa nya elevplatser i en växande huvudstad, genom omfattande om-, ny- och tillbyggnationer.

Jobba hos oss

Vi skapar rum där kunskap växer – Med hållbarhet och smarta lösningar i fokus får du vara med och bidra till att skapa inspirerande utbildningsmiljöer som formar framtidens Stockholm och ger barn och ungdomar bästa möjliga start.

På SISAB får du möjligheten att vara en del av ett värderingsstyrt bolag som arbetar aktivt med att skapa ett gemensamt synsätt och förhållningssätt. Vi är affärsmässiga, ansvarstagande och engagerade och dessa värderingar synliggörs genom vårt sätt att bemöta andra, vårt sätt att agera och fatta beslut. Vi sitter normalt i nya fina kontorslokaler vid Globen, Palmfelt Center. Men under pandemin ser vi distansarbete som en självklarhet.

Förutom ett meningsfullt uppdrag får du en trygg arbetsgivare med ett uppskattat förmånspaket, som i år dessutom blev utsett till Stockholms friskaste företag. Vill du vara en del av ett engagerat team med mycket skratt, då är SISAB företaget för dig! Vår målsättning är att spegla mångfalden i staden och ser gärna sökande med olika erfarenheter och bakgrund.

VARFÖR SISAB ÄR DIN NÄSTA ARBETSPLATS

Karriär & Utveckling
Hos oss kan du göra karriär på ditt sätt, oavsett om det är ett steg uppåt i karriärären eller om du vill utvecklas där du är. För att du ska fortsätta att växa erbjuder vi indviduell kompetensutveckling. Du har en plan för din utveckling med konkreta mål.

Balans
Du som medarbetare ska ha en god balans mellan arbetslivet och privatlivet. Därför är vi extra stolta över att Feelgood har utsett SISAB till Stockholms läns friskaste företag 2019.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare på SISAB det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardagär.

Hitta lediga tjänster här.

Bilder

Följ SISAB på sociala medier

FacebookLinkedInWebbsida