Stena FastigheterBygg/anläggning

MotivationStena Fastigheter bjuder på en företagskultur som är omtänksam, proffsig och och innovativ. Med tydligt stöd från ledningen skapar de en arbetsplats där kollegorna kan utvecklas. Med kontinuerlig kompetensutveckling skapar de en arbetsplats för alla. Det finns ett stort engagemang och en stolthet hos Stena Fastigheter, som också lyser igenom i deras kommunikation och attraherar framtidens talanger. Minst sagt en attraktiv arbetsgivare.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Stadsutveckling med omtanke

Vi har hållbarhet i fokus och jobbar mycket med social hållbarhet för att skapa trygga och trivsamma områden.

Vi arbetar aktivt för att minska vårt klimatavtryck och målet är att halvera vår klimatpåverkan till år 2030.

Vi gör varandra bra

Vi är bra på det vi gör tack vare våra medarbetare. Ett öppet klimat med en positiv affärsanda och kultur är grunden. Sedan hjälper det att vi gör ett meningsfullt jobb och har kul ihop! Våra värderingar omtänksam, professionell, innovativ och öppen är grunden för allt vårt arbete och tillsammans med vår devis ”det ska vara lätt att leva och arbeta hållbart hos Stena Fastigheter” driver det utveckling av vår verksamhet, våra kvarter och av oss själva som medarbetare och ledare.

Karriär och utveckling

Vi behöver engagerade medarbetare som trivs, och hjälper till att föra företaget framåt. Vi bryr oss om att varje medarbetare har en hälsosam arbetsmiljö, känner glädje och motivation i sitt arbete, och har ett gott samarbete med sina kollegor. Vi tror att utveckling och förändringar är en förutsättning för framgång och därför är det viktigt för oss att våra medarbetare har möjlighet att växa och utvecklas inom företaget.

 För att lära känna oss ännu bättre, besök gärna vår webbplats www.stenafastigheter.se

Se och prenumerera på våra lediga tjänster!

https://jobb.stenafastigheter.se/

Artiklar

Artiklar

Bilder

Följ Stena Fastigheter på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida