Stena FastigheterBygg/anläggning

MotivationStena Fastigheter är en spännande arbetsgivare som erbjuder unika karriärmöjligheter. Som medarbetare kan du räkna med god utveckling och trygghet. Idag har Stena Fastigheter en av Sveriges färgstarkaste företagskulturer där olika kompetenser efterfrågas. Oavsett om man är junior eller senior finns det alltid något passar. Stena Fastigheter är även en förebild i deras arbete för hållbarhet. Med goda värderingar och förmåner engagerar de sina medarbetare och därmed lockar till sig spetskompetens.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Stadsutveckling med omtanke

Vi har hållbarhet i fokus och jobbar mycket med social hållbarhet för att skapa trygga och trivsamma områden.

Vi arbetar aktivt för att minska vårt klimatavtryck och målet är att halvera vår klimatpåverkan till år 2030.

Vi gör varandra bra

Vi är bra på det vi gör tack vare våra medarbetare. Ett öppet klimat med en positiv affärsanda och kultur är grunden. Sedan hjälper det att vi gör ett meningsfullt jobb och har kul ihop! Våra värderingar omtänksam, professionell, innovativ och öppen är grunden för allt vårt arbete och tillsammans med vår devis ”det ska vara lätt att leva och arbeta hållbart hos Stena Fastigheter” driver det utveckling av vår verksamhet, våra kvarter och av oss själva som medarbetare och ledare.

Karriär och utveckling

Vi behöver engagerade medarbetare som trivs, och hjälper till att föra företaget framåt. Vi bryr oss om att varje medarbetare har en hälsosam arbetsmiljö, känner glädje och motivation i sitt arbete, och har ett gott samarbete med sina kollegor. Vi tror att utveckling och förändringar är en förutsättning för framgång och därför är det viktigt för oss att våra medarbetare har möjlighet att växa och utvecklas inom företaget.

 För att lära känna oss ännu bättre, besök gärna vår webbplats www.stenafastigheter.se

Se och prenumerera på våra lediga tjänster!

https://jobb.stenafastigheter.se/

Artiklar

Artiklar

Bilder

Följ Stena Fastigheter på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida