StretchIT/teknik

MotivationGenom engagerade medarbetare som utvecklar andra att bli bättre genom en attraktiv arbetsmiljö och familjär laganda arbetar Stretch med Employer Branding. Med utvecklingsmöjligheter för medarbetarna och innovativ entreprenörskap utses härmed Stretch till ett av Sveriges Karriärföretag 2019.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

The Stretch Way

Stretch är det lokala konsultbolaget som erbjuder ”den stora, lilla konsulten.” Personlighet och närhet från ett litet bolag kombinerat med styrkan och bredden från en stor organisation – det är Stretch! Vi är vad våra grymma medarbetare levererar. Tillsammans skapar och utvecklar vi Stretch till det fantastiska bolag vi är!

Stretch är ett konsultbolag inom IT och verksamhetsutveckling. Ett bolag som kombinerar hjärta och ödmjukhet med mod och tävlingsanda. Vi hoppas att du vill hänga med på vår framgångsresa!

Hos oss är alla konsulter, vi tillför värde för våra kunder och lever som vi lär. Det är en av våra största styrkor. Vi fokuserar på affärsvärde för kunden och vi föredrar att göra det med små steg.

 


 

”När jag fyllde år senast fick jag en kallelse av min chef på Stretch att vi skulle äta lunch tillsammans för att fira min födelsedag. Eftersom jag just den dagen jobbade hemifrån kom min chef ut till mig där jag bor och lunchade på ett av ställena i närheten. En liten men ack så värdefull sak som gjorde mycket skillnad för mig.” – Andreas