Stretch

StretchUkategorisert

Pålitlig arbetsgivare
Stabila finanser
Tillväxt
Kompetens utveckling
Mångfald & Jämställdhet
Öppen arbetsgivare
Karriär
Miljö & Hållbarhet
Lyhörd
Branding

Stretch

Stretch är ett konsultbolag inom IT och verksamhetsutveckling och grundades 2002 med ambitionen att vara det mest spännande konsultbolaget på den skandinaviska marknaden. Idag gör vi skillnad hos kunderna genom att alltid ha affärsvärde i fokus samt med en säker leveransförmåga och entreprenörskap. Vi utvecklas ständigt, både som bolag och som individer. Vi är nyfikna, strävar efter resultat i våra och våra kunders verksamheter, men aldrig till den grad att vi åsidosätter omtanken om människan.

Koncernen agerar på den skandinaviska marknaden med bolag i Stockholm, Malmö, Göteborg, Karlstad, Köpenhamn och Oslo. Totalt är vi 200 medarbetare. Vi gör inte allt åt alla – vi gör bara det våra specialister är riktigt vassa på och det som skapar mest affärsvärde för våra kunder!

The Stretch Way

Stretch är det lokala konsultbolaget som erbjuder ”den stora, lilla konsulten.” Personlighet och närhet från ett litet bolag kombinerat med styrkan och bredden från en stor organisation – det är Stretch! Vi är vad våra grymma medarbetare levererar. Tillsammans skapar och utvecklar vi Stretch till det fantastiska bolag vi är!

Hos oss är alla konsulter, vi tillför värde för våra kunder och lever som vi lär. Det är en av våra största styrkor. Vi fokuserar på affärsvärde för kunden och vi föredrar att göra det med små steg.

Stretch är ett bolag som kombinerar hjärta och ödmjukhet med mod och tävlingsanda. Vi hoppas att du vill hänga med på vår framgångsresa!

Vill du få mer inspiration av oss, läs våra bloggar!

Vill du utvecklas som IT- och verksamhetskonsult i en transparent, driftig och involverande miljö? Titta in på vår karriärsida eller var spontan och hör av dig till susanne.ohlsson@stretch.se


”Stretch strävar hela tiden efter att bli bättre. Själva strävan är mycket värd i sig. Den strävan gör att organisationen alltid är vaken för nya impulser och idéer.” – Stretchare

”När jag fyllde år senast fick jag en kallelse av min chef på Stretch att vi skulle äta lunch tillsammans för att fira min födelsedag. Eftersom jag just den dagen jobbade hemifrån kom min chef ut till mig där jag bor och lunchade på ett av ställena i närheten. En liten men ack så värdefull sak som gjorde mycket skillnad för mig.” – Stretchare

Följ Stretch på sociala medier