Svenska BrasserierDetaljhandeln

MotivationGenom att engagera kvalificerade och motiverade medarbetare arbetar Svenska Brasserier både aktivt och attraktivt med sitt Employer Branding arbete. Med karriärmöjligheter för både nuvarande och potentiella medarbetare inom organisationen utses härmed Svenska Brasserier till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Svenska Brasserier är ett samlingsnamn för Sturehof, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette, Stockholms Matmarknad och Ulriksdals Värdshus i Stockholm.

Det viktigaste vi har är medarbetarna!

Därför ser vi till att vara en trygg och seriös arbetsgivare. Vi vill att du som medarbetare ska känna dig stolt över att vara en del av vår koncern. Förutom den för oss självklara förmånen med trygga anställningsvillkor via kollektivavtalet, har vi en rad andra förmåner vi kan erbjuda dig.

Bland annat:

Friskvårdsbidrag & naprapati
En god hälsa är en förutsättning för ett gott liv, både privat och på arbetet. Använd ditt friskvårdsbidrag till den friskvård som passar dig. Vi har även avtal med naprapat och erbjuder behandlingar med generöst subventionerat pris.

Personalboende
Vi tillhandahåller ett antal personalboenden som vi kan erbjuda dig som vill flytta till Stockholm för att jobba hos oss men har svårt att hitta boende. Vi vill gärna att personer från andra delar av Sverige och världen ska kunna arbeta hos oss.

Vänkort
Ett rabattkort som gäller för dig och ditt sällskap på våra restauranger i koncernen.

Utvecklingsmöjligheter
Vi är en koncern med många möjligheter och uppmuntrar intern rörlighet mellan avdelningar och restauranger. För oss är det viktigt att du känner dig stimulerad och motiverad. Vi håller regelbundna workshops, utbildningstillfällen och anordnar arbetsdagar i vår härliga köksträdgård på Ulriksdal.

Se våra lediga tjänster HÄR

____

 

Om Svenska Brasserier
Svenska Brasserier är ett samlingsnamn för Sturehof, Riche, Teatergrillen, Stockholms Matmarknad, Taverna Brillo, Luzette, och Ulriksdals Värdshus. I likhet med de internationella brasserierna vi har inspirerats av, har vi stora restauranger med många sittplatser och generösa öppettider. Men till skillnad från våra förebilder har våra restauranger sin utgångspunkt i svensk gastronomi och estetik.

Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter inom koncernen och vi är stolta över den härliga gemenskapen vi har mellan våra medarbetare. Du får bra förmåner i en seriös koncern och för oss är det viktigt att vi har kul på jobbet tillsammans. Svenska Brasserier har en värdegrund som vilar på orden generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållande.

Artiklar

Videor

Lediga jobb


Marknadskommunikatör till Svenska Brasserier

Detaljhandeln

Följ Svenska Brasserier på sociala medier

FacebookLinkedInWebbsida