TRR TrygghetsrådetAdministration, ekonomi, juridik

Career Pages
Quality of Communication
Career Days
Attractiveness

 

 

Om TRR – framgångsrik förändring

Företag ställer om och kompetensväxlar, branscher strukturomvandlas och globaliseringen flyttar jobb över världen. I dessa förändringars tid står TRR stadigt och skapar framgångsrik omställning som ett smörjmedel på svensk arbetsmarknad.

 

TRR Trygghetsrådet stöttar uppsagda tjänstemän, arbetsgivare och fackligt förtroendevalda i samband med omställning. TRR ägs av Svenskt Näringsliv och PTK. Vi drivs av resultat, inte av vinstintresse.

Vi stöttar uppsagda med personlig rådgivning, seminarier och praktiska övningar. Det kan till exempel handla om att söka jobb, vässa cv och Linkedin-profil, intervjuteknik eller kanske starta eget företag. Dessutom finns avgångsersättning (AGE), ett ekonomiskt komplement till a-kassan för dem som fyllt 40 år.

Vi stöttar företag – före, under och efter en omställning. Vi rustar chefer och fackligt förtroendevalda i deras roll, som ofta är utsatt och tuff men sällan tränad. En omställning lämnar ingen oberörd. Vi har erfarenhet av hur företag kan kommunicera för att nå fram och komma vidare.

 

Att vara rådgivare på TRR:

Johan Zetterström, rådgivare i Sundsvall

”Det är en spännande och intressant kombination av att vara dels kunnig inom omställningsprocessen gentemot det varslande företaget, dels att stötta och coacha den individ som är uppsagd och ska komma vidare i yrkeslivet. Rollen består till lika delar av kunskap och hjärta.”

 

Lediga tjänster på TRR