TRRBemanning/administration

MotivationTRR är en spännande arbetsgivare som drar till sig uppmärksamhet med sin känsla för det kommunikativa. Genom en stark värdegrund har TRR etablerat sig en bra företagskultur som fokuserar på individen. Här jobbar man mot en bättre arbetsmarknad och det är tydligt att det finns ett engagemang kring det. Med tydligt stöd från ledningen kan varje medarbetare utvecklas.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Om TRR – vi öppnar dörrar till framtidens arbetsliv

Företag ställer om och kompetensväxlar, branscher strukturomvandlas och globaliseringen flyttar jobb över världen. I dessa förändringars tid står TRR stadigt och skapar framgångsrik omställning som ett smörjmedel på svensk arbetsmarknad.

 

TRR stöttar uppsagda tjänstemän, arbetsgivare och fackligt förtroendevalda i samband med omställning. TRR är en stiftelse som ägs av Svenskt Näringsliv och PTK. Vi drivs av resultat, inte av vinstintresse.

Vi stöttar uppsagda med personlig rådgivning, seminarier och praktiska övningar. Det kan till exempel handla om att söka jobb, vässa cv och Linkedin-profil, intervjuteknik eller kanske starta eget företag. Dessutom finns avgångsersättning (AGE), ett ekonomiskt komplement till a-kassan för dem som fyllt 40 år.

Vi stöttar företag – före, under och efter en omställning. Vi rustar chefer och fackligt förtroendevalda i deras roll, som ofta är utsatt och tuff men sällan tränad. En omställning lämnar ingen oberörd. Vi har erfarenhet av hur företag kan kommunicera för att nå fram och komma vidare.

Att vara rådgivare på TRR:

Johan Zetterström, rådgivare i Sundsvall

”Det är en spännande och intressant kombination av att vara dels kunnig inom omställningsprocessen gentemot det varslande företaget, dels att stötta och coacha den individ som är uppsagd och ska komma vidare i yrkeslivet. Rollen består till lika delar av kunskap och hjärta.”

 

Hitta lediga tjänster här!

Artiklar

Följ TRR på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida