Uddeholm ABIndustri/produktion

MotivationGenom att engagera kvalificerade och motiverade medarbetare arbetar Uddeholm med Employer Branding. Med karriärmöjligheter för både nuvarande och potentiella medarbetare inom organisationen utses härmed Uddeholm till ett av Sveriges Karriärföretag 2019.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media
Om Uddeholm

Uddeholm är världens ledande tillverkare av verktygsstål för industriella verktyg. Och det är ingen tillfällighet. I varje stålstycke, i varje steg av processen, från råmaterial till slutprodukt lägger vi våra hjärtan. Tekniken är viktig, kunskapen och produktutvecklingen likaså. Men det handlar också om viljan och modet, kraften och framåtandan. Det handlar om glöden inom oss – kärleken till stålet.

Uddeholm finns över hela världen. Det betyder att du kan vara säker på att få samma stål och service av högsta kvalitet var du än befinner dig. Du har tillgång till hela vårt breda utbud av ytbehandlingar och dimensioner, och vi finns alltid till hands med teknisk kunskap, råd och support. Vår effektiva logistik och geografiska närhet minskar ledtiderna och hanterar kulturella och språkliga skillnader. Tack vare vår stora erfarenhet, djupgående forskning och kontinuerlig utveckling av nya produkter är vi väl rustade för att lösa dina utmaningar oavsett när de uppstår och var du än befinner dig i världen.

Karrriärmöjligheter

Uddeholm erbjuder en mängd olika möjligheter för ingenjörer, ekonomer och operatörer. Vi håller alltid utkik efter talangfulla, engagerade och ambitiösa kollegor som kan börja arbeta i vårt nätverk. Klicka på ansökan nedan för att ladda upp ditt CV och registrera dig.

 

Se våra lediga tjänster här

 

Följ Uddeholm AB på sociala medier