UponorForskning/Innovation

MotivationUponor erbjuder sina medarbetare unika karriärval och med en stark företagskultur samt ett gott ändamål arbetar Uponor utmärkt med Employer Branding. Som anställd kan man räkna med en säker, hållbar och rolig arbetsplats. Härmed utses Uponor till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Hållbara lösningar för VVS och Infrastruktur för hem och samhälle

Uponor är en ledande internationell systemleverantör av lösningar för säker leverans av dricksvattenenergieffektivt inomhusklimat och pålitlig infrastruktur. Vi servar byggindustrin inom en rad olika områden så som bostäderkommersiella fastigheter samt industri– och anläggningsbyggnation. Uponor har ca 4 000 anställda i 30 länder, huvudsakligen i Europa och Nordamerika. Under 2018 hade Uponor en nettoförsäljning på över 12 miljarder kronor. Uponor har sitt säte i Finland och är noterat på Nasdaq i Helsingfors. Uponor bygger på dig.

Allt om eftersträvan

Vår strävan är så enkel som det låter: att se till att alla människor och levande varelser i världen har ren luft och rent vatten. Och vi vill göra det på ett säkert, hälsosamt och hållbart sätt. Det är ambition. Vårt huvudsakliga mål.

Dessutom vill vi göra detta till en levande del av vårt företags kultur: vi vill skapa en miljö som är säker, hälsosam och hållbar och som samtidigt är kul att jobba i. Vi tycker också om att arbeta i en miljö där vi uppnår, samarbetar och växer. Vi värdesätter verkligen den starka grunden vi har skapat tillsammans.

Hitta lediga jobb här.

Uponor AnsvarsförsäkranLäs mer

Följ Uponor på sociala medier

InstagramLinkedInWebbsida