UppsalahemBygg/anläggning

MotivationUppsalahem har en sammanhållen företagskultur och lägger stort fokus på att arbeta tillsammans som ett företag. Det är tydligt att Uppsalahem känner stolthet över sina medarbetare. Det finns även ett fint arbete kring att få in studenter i arbetslivet genom exempelvis praktik och sommarjobb. Kombinera detta med deras stilrena kommunikation i diverse digitala kanaler, och vi har en utmärkt arbetsgivare.  

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Om oss

Vi är Uppsalas ledande bostadsbolag med cirka 16000 bostäder, inklusive Studentstaden. Totalt har nästan 30 000 Uppsalabor sin bostad hos oss i områden runt om i hela Uppsala. Med vår långsiktiga och målinriktade förvaltning skapar vi trygga och härliga miljöer där många vill bo. Vi är en av Uppsalas största byggherrar och har sedan 1946 byggt fler än 20 000 bostäder.

Utveckla Uppsala tillsammans med oss!

På Uppsalahem har vi passion för fastigheter och människor, tillsammans arbetar vi med kanske det viktigaste vi har: ett hem. Vi är 300 engagerade medarbetare som delar värderingar om att vilja göra skillnad för människor och forma samhället.

Hej student!

Är du intresserad av att knyta kontakt med oss? Framtiden formas av dagens unga talanger och därför jobbar vi aktivt med att knyta an till unga från tidig ålder. Vi tar emot praoelever, praktikanter, sommarjobbare, ex jobbare och har ett omtalat traineeprogram. Vi sätter stort värde på samarbeten med skolor och universitet och finns representerade på ett flertal arbetsmarknadsdagar och mässor.

Vi gillar olika!

På Uppsalahem strävar vi efter att hela verksamheten ska genomsyras av lika förutsättningar för våra medarbetare. Därför jobbar vi med jämställda miljöer för våra medarbetare, samarbetspartners och kunder.

Hitta lediga jobb här!

Följ Uppsalahem på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida