UppsalahemOffentlig förvaltning

MotivationGenom att se till att varje individ och medarbetare känner stolthet, arbetsglädje och delaktighet arbetar Uppsalahem med Employer Branding. Med värderingar på arbetsplatsen och utvecklingsmöjligheter för både potentiella och nuvarande medarbetare utses härmed Uppsalahem till ett av Sveriges Karriärföretag 2019.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Karriärföretagen har en egen Student Advisory Board panel. Sedan ett antal år utgör dessa en fokusgrupp för olika typer av frågeställningar. Utifrån ett studentperspektiv utser dem dessutom årligen de attraktivaste karriärföretagen.

______

Var sjätte Uppsalabo bor i någon av Uppsalahems över 15 000 bostäder och vi bygger 500 nya hem per år . Vi är ett handlingskraftigt, engagerat och målfokuserat företag med 260 medarbetare i ett 40-tal olika spännande yrkesroller. Uppsalahem bidrar till att stärka kommunens utveckling genom att med hög kompetens äga, förvalta och utveckla fastigheter och erbjuda boende för olika faser i livet.

Uppsalahem letar alltid efter professionella och serviceinriktade medarbetare. Är du intresserad av att arbeta med något av det viktigaste som finns- människors hem? Klicka dig då vidare via länken för att se alla våra lediga tjänster här.

För dig som vill göra en kometkarriär inom fastighetsbranchen

Anni Carpelan, Elin Ingemarsson, Mats Norrbrand och Cajsa Ahlström har alla en sak gemensamt – de gav sina karriärer en kickstart med hjälp av Uppsalahems traineeprogram.

En bidragande faktor till Uppsalahems framgång är att företaget helhjärtat satsar på och värdesätter unga medarbetares kompentens. Varje år erbjuder ett antal traineetjänster till högskole- och universitetsutbildade som är i början av sin karriär.

– Tiden som trainee på Uppsalahem är fortfarande det roligaste jag har gjort i mitt yrkesliv. Trots att jag var relativt oerfaren när jag påbörjade mitt traineeprogram fick jag snabbt ansvar och möjlighet att tillämpa mina kunskaper i praktiken, säger Anni Carpelan, numer utvecklingschef hos Fastighetsägarna.

Anni är tillsammans med Elin, Mats och Cajsa tydliga exempel på traineeprogrammets möjligheter. Elin är i dag förvaltare på Stena Fastigheter i Stockholm, Mats Norrbrand arbetar som VD på Håbohus AB och Cajsa är HR- generalist på Uppsalahem.

– Under min tid på Uppsalahem var jag som en svamp och sög åt mig så mycket kunskap jag bara kunde. Samtidigt fick jag bidra och hjälpa till, vilket skapade en bra symbios som gav mig störa fördelar senare i mitt yrkesliv, säger Mats.

Vill du bli vår nästa trainee? Håll utkik på vår hemsida under lediga jobb

Vi gillar olika!

På Uppsalahem strävar vi efter att hela verksamheten ska genomsyras av lika förutsättningar för våra medarbetare. Därför jobbar vi med jämställda miljöer för våra medarbetare, samarbetspartners och kunder.

 

Artiklar

Vår historiaLäs mer

Följ Uppsalahem på sociala medier