VäderstadIndustri/produktion

MotivationGenom innovativa och engagerade medarbetare som arbetar i en familjär arbetsmiljö så ser vi att Väderstad arbetar fantastiskt framgångsrikt med Employer Branding. Med ett positivt inflytande och passion för sina medarbetare utses härmed Väderstad till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Join Väderstad

Sedan starten av familjeföretaget år 1962 har mängder av nya idéer resulterat i effektiverare odlingsmetoder och revolutionerande lantbruksmaskiner. Nu, precis som då, handlar det om grödornas etablering och uppkomst så att världens lantbrukare att förse jordens befolkning med mat. Med cirka 1500 medarbetare runt om i världen arbetar vi tillsammans på en global marknad och i en högteknologisk värld med att förse det moderna lantbruket med högeffektiva maskiner och metoder.

På vårt huvudkontor i Väderstad, Östergötland arbetar över 1000 medarbetare med många olika bakgrunder och kompetenser inom områden som produktion, produktutveckling, ekonomi, IS/IT, kvalité, HR och kommunikation. Är du intresserad av att arbeta hos oss? Läs mer om hur det är att jobba hos oss HÄR och träffa några av våra medarbetare HÄR.

 

 

Se våra lediga tjänster HÄR

Bilder

Lediga jobb


Design Manager

Industri/produktionLäs mer

Business Support

Industri/produktionLäs mer

Customer Support

Industri/produktionLäs mer

Följ Väderstad på sociala medier

InstagramFacebookTwitterWebbsida