VäderstadIndustri/produktion

MotivationGenom en dynamisk och flexibel miljö fortsätter Väderstad att inspirera sina medarbetare och potentiella medarbetare att utveckla innovativa lösningar. Med en egenskap att bedriva sitt Employer Branding arbete med en stark utåtriktning utses härmed Väderstad till ett av Sveriges Karriärföretag 2019.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media
Väx med Väderstad

Sedan starten 1962 har mängder av nya idéer resulterat i effektivare odlingsmetoder med revolutionerande lantbruksmaskiner. Idag är Väderstad en ledande leverantör av kvalitetsmaskiner, som bidrar till högre skördar och ökad lönsamhet för lantbrukare över hela världen.

Väderstad fortsätter att växa och utvecklas. Vi gör det tillsammans med våra medarbetare och här finns gott om möjligheter för alla som har nyfikenheten, intresset och lusten att växa med oss.

”Kanske är det just din briljanta idé och din yrkesskicklighet som i framtiden kommer att bidra till högre skördar runt om i världen!”

Att jobba hos oss

Produktion, inköp, sälj, marknad, produktutveckling, ekonomi, HR eller IS/IT. Vilket är ditt favoritområde?
Vi som arbetar på Väderstad har de mest skiftande utbildningar, kompetenser, erfarenheter och intresseområden. Hos oss är allt möjligt!

Här får du möjligheten att möta några av våra medarbetare och ta del av deras vardag hos oss.

 

Se våra lediga tjänster HÄR

Följ Väderstad på sociala medier