Valmet ABIndustri/produktion

MotivationMed ett stort engagemang för sina medarbetare som är specialister inom sin kategori arbetar Valmet på ett framgångsrikt sätt med Employer Branding. Genom att skapa en trygg miljö och omgivning på arbetsplatsen utses härmed Valmet till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Om du vill arbeta på ett dynamiskt, resultatdrivet företag kan Valmet vara precis det du söker. 

Valmet är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Vi erbjuder en inspirerande arbetsmiljö och en bra plattform för att utvecklas. Företaget befinner sig för närvarande i en utvecklingsfas, vilket innebär att det finns många möjligheter för talangfulla personer med nya idéer.

Framgångarna bygger på att våra kunder är framgångsrika. Valmet har ett nära samarbete med kunderna och arbetar även nära dem geografiskt, såväl lokalt som globalt. Med vår starka kompetens inom teknik och våra gedigna kunskaper om processer, bygger vi framtiden tillsammans med våra kunder.

Gemensamt för Valmets 12 000 medarbetare är vi visar engagemang, kvalitetsmedvetenhet och en vilja att växa och lära tillsammans. Vårt löfte är att driva framgång och utveckla våra kunders verksamheter.

Vill du bli en av oss? Läs mer och hitta lediga tjänster här.
https://www.valmet.com/sv/om-oss/karriar/

 

Bilder

Följ Valmet AB på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida