Valmet AB

MotivationGenom en inspirerande arbetsmiljö och en plattform för att utveckla sina medarbetare arbetar Valmet AB attraktivt med Employer Branding. Med ett engagemang och viljan att växa kollektivt utses härmed Valmet AB till ett av Sveriges Karriärföretag 2018.

Employer branding
Quality of Communication
Career Days
Attractiveness

Valmet är ett globalt teknikföretag som erbjuder en inspirerande arbetsmiljö och en bra plattform för att utvecklas.

Valmet befinner sig för närvarande i ett spännande skede. Företaget är i en utvecklingsfas, vilket innebär att det finns många möjligheter för talangfulla personer med nya idéer.

Valmets framgång bygger på att företagets kunder är framgångsrika. Vi har ett nära samarbete med dem, och vi arbetar även nära dem geografiskt, såväl lokalt som globalt. Med vår starka kompetens inom teknik och våra gedigna kunskaper om processer bygger vi framtiden tillsammans med våra kunder.

Gemensamt för Valmets 12 000 medarbetare är löftet att driva framgång och utveckla våra kunders verksamheter. Valmets medarbetare visar engagemang, kvalitetsmedvetenhet och en vilja att växa och lära tillsammans.

Valmet kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter, i synnerhet för dig som är en skicklig tekniker. Att leverera konkurrenskraftiga teknologier och tjänster är det som vi är bäst på. Vi är marknadsledande, nummer ett eller två på alla marknader där vi är aktiva – och vi kommer fortsätta att sträva framåt och utvecklas genom att koncentrera oss på teknik, tjänster, hållbarhet, lokal närvaro och personal.

Vi erbjuder en dynamisk och internationell arbetsmiljö. Vi investerar i att utveckla vår personal, speciellt vad gäller ledarskap, välbefinnande och hållbarhet. Kunder och att vara vinnande lag är centralt för oss.

Se våra lediga tjänster här

Följ Valmet AB på sociala medier