Västtrafik

MotivationVästtrafik levererar ett utmärkt employer branding-arbete genom att ständigt skapa goda förutsättning för sina medarbetare att växa. Med en HR-avdelning som visar på stort engagemang ser vi att Västtrafik ökat sin attraktivitet som arbetsgivare. Genom goda värderingar och en trygg företagskultur råder det ingen tvivel att medarbetarna kan känna stolthet över sitt arbete.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Västtrafik AB – det här är vi

Västtrafik ansvarar för kollektivtrafiken i Västsverige. Varje dag väljer över 444 000 kunder att resa med våra bussar, tåg, spårvagnar och båtar. Genom att utveckla och erbjuda hållbara resor och smarta tjänster vill vi vara det självklara valet när du reser. På så sätt bidrar Västtrafik till det goda livet i Västra Götaland och till en attraktiv och konkurrenskraftig region.

Vi ska göra hållbart resande till norm. Är du med?

Vår grundidé är enkel. Om många ska resa ungefär samma väg varje dag, är det smartare att göra det tillsammans. Nu prioriteras kollektivtrafiken högt världen över, helt enkelt för att vi ska lyckas ställa om till en mer hållbar framtid. Det är mäktigt! Och väldigt utmanande. Låter det som någonting för dig?

Hitta lediga tjänster här!

 

 

 

Följ Västtrafik på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida