Elfons stipendium är något för dig som är intresserad av hållbara lösningar för framtiden och skriver kandidat eller master uppsats på högskola eller universitet i Sverige. Skulle ditt bidrag vinna så finns det 5000 kr i prispengar att hämta hem.


Tanken bakom det hela är att öka intresset till en mer hållbar energiförsörjning i framtiden. Därför är det en fördel om bidraget handlar om en hållbar energiförsörjning i framtiden men alla bidrag inom ekonomi är välkomna.


Varför stiftade vi Elfons Stipendium?


Vi på elfons.se tycker att det är extremt viktigt att stötta framtidens elnät och elförsörjning. Hållbarhet är samtidigt något som ligger oss nära hjärtat och som vi vill se mer av inom elbranschen. Genom stipendium hoppas vi kunna motivera och belöna studenter som bryr sig om framtiden och hållbara lösningar.


Kriterier och villkorAnsök


Ta med dessa uppgifter i ansökan:Skicka in ansökan senast 2023-07-10 till: stipendium@tacotech.se med ämnet ”Elfons stipendium”


Personen med bäst idé enligt Elfons jury vinner och utses 2023-07-30

Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.