Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!
« Tillbaka

Stockholms studentbostäders hållbarhetsstipendium


Få mer information om stipendier och ansökningstider

Stockholms studentbostäders hållbarhetsstipendium 2024!

Stockholms studentbostäders hållbarhetsstipendium är en satsning för att stödja studenter under studierna, och lyfta den viktiga frågan om hållbarhet. Tillsammans med Karriärföretagen, utmärkelsen för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare, vill vi öka engagemanget kring hur man enkelt kan agera hållbart i vardagen. Hållbarhetsstipendiet (Värde 10 000 kr) är till för dig som studerar på universitet/högskola. För att få stipendiet behöver du bland annat berätta hur du agerar hållbart i vardagen, och hur du planerar att använda stipendiet. Mer information om detta i ansökningsformuläret.Mottagaren av stipendiet utses av en kommitté från Stockholm studentbostäder och Karriärföretagen.Kriterier för att ansöka om hållbarhetsstipendiet:

  • 18 – 35 år
  • Vara student på ett universitet/högskola.

Ansökningstiden är aktiv nu och fram till sista juni. Den som utses som stipendiat tilldelas ett stipendium på 10 000 kr och presenteras av Stockholms studentbostäder och Karriärföretagen.

Lycka till!

Om Stockholms studentbostäder

Stockholms studentbostäder grundades av studenter som ville göra något åt bostadsbristen i Stockholm. Idag är vi störst på studentbostäder i Sverige och vi fortsätter att bygga fler bostäder, för att ge plats till ännu fler studenter!Vi vill att våra bostäder ska ge studenter möjligheter att trivas och stärka sina relationer med andra studenter och därför vill vi anpassa alla våra bostäder efter studenternas förutsättningar och behov. Våra bostäder ligger nära campusområden, kollektivtrafik och Stockholm City.

Ungefär häften av våra bostäder är rum i korridor och den andra hälften består av studentettor och lägenheter. Totalt har vi drygt 8 300 rum och lägenheter i Stockholm, Solna, Nacka och Huddinge.

Ansökan stängd

Gå med i Karriärnätverket för att bli meddelad när ansökan öppnas!

Du kan när som helst avskriva dig genom länken i våra mejl. Notera dock att du då inte längre kan vara med i tävlingar eller vinna våra stipendier. För mer information gällande vår personintegritetspolicy besök vår webbplats

Sista ansökningsdag29-06-2025Ansökning öppnades01-01-2025PeriodApril - JuniVärde10 000 kr
Se alla stipendier

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.