« Tillbaka

Trainee – Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Mäklare|Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Om programmet

Gör din praktik och traineeperiod hos oss:

Vi skräddarsyr både din praktik och traineeperiod efter dina önskemål. Det finns en mängd olika fördelar med att göra din praktik och traineeperiod hos oss, och variationer förekommer från kontor till kontor. Hör av dig till oss idag, så kan vi börja prata om hur just din tid hos oss kan se ut. 

Kom lite närmare kundernas verklighet, bli en del av vår fastighetsförmedling

Vi är en unik mäklare. Inte bara för att vi växer snabbast av alla utan för att vi är ett värderingsstyrt företag. Sedan starten 2006 har vi etablerat över 169 mäklarkontor runt om i Sverige och idag är vi drygt 830 medarbetare. Tillsammans är vi ute på en fantastiskt spännande resa, där vi på några år har gått från noll till att bli Sveriges tredje största fastighetsförmedlare. Med kundägda Länsförsäkringars starka varumärke inom bank och försäkring i ryggen erbjuder vi både köpare och säljare en trygg fastighetsförmedling. När Svenskt kvalitetsindex frågar våra kunder om hur de upplever kontakten med oss får vi toppbetyg, faktiskt så bra att vi för andra året i rad utsågs till branschbäst i kundnöjdhet 2018! Vi söker ständigt nya medarbetare som vill utvecklas i ett värderingsstyrt och kundorienterat företag tillsammans med de lokala länsförsäkringsbolagen.


Ansök här
Ansök här
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.

Sista ansökningsdag31-12-2024Ansökning öppnades:01-12-2021PlatsSverigePeriod

Se alla traineeprogram hos Länsförsäkringar FastighetsförmedlingSe alla Mäklare traineeprogramSe alla traineeprogram

Fler Mäklare traineeprogram

Sverige |

Trainee – Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Mäklare
Läs mer och ansökÖppen till 31 Dec, 2024