« Tillbaka

Folksam Tech Talent

Finans/ekonomi/juridik|Folksam

Om programmet

Har du viljan, drivet och potentialen att bli en av våra nya Tech Talents?

Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik, förespråkar ett agilt arbetssätt och har en master- eller kandidatexamen inom relevant område. Som deltagare i Folksam Tech Talent är du en viktig spelare i vår förflyttning mot modern teknik och ett modernt arbetssätt.

Folksam Tech Talent är ett gemensamt initiativ mellan Nexer och Folksam. 2022 års Folksam Tech Talent är det femte som genomförs. Programmet startar i augusti och pågår i tio månader. Du är under den tiden tillsvidareanställd som konsult hos Nexer. Efter att du framgångsrikt genomfört programmet erbjuds du en anställning hos Folksam.

Som deltagare är du en del av ett team talanger där alla får möjlighet att jobba i utvecklande roller med verksamhetsnära IT – och du kommer få coachning för att få en bra start på din karriär. IT på Folksam är en stor enhet – både till antalet anställda (ca 650 personer) och också när det gäller bredden på vår teknik. Här finns möjlighet att göra karriär på riktigt!

I programmet varvas verksamhetsnära utbildning, handledning och sociala aktiviteter. Utbildningarna täcker ett brett scoop, och de tre första månaderna fokuserar vi på aktuella tekniker såsom  Openshift, Azure, 3scale, Gitlab, Terraform (IaC), React, Java och .Net. Längre fram i programmet kommer vi in på ämnen såsom självledarskap och presentationsteknik.

Om du ser din framtid som Cloud Engineer eller inom Backend-/Frontend-/Fullstack- eller DevOps-utveckling kan det här vara något för dig. Du som söker är i början av din karriär och har en master- eller kandidatexamen inom IT-området.

Nyfiken på att veta mer om Folksam och tech-programmet? Ta gärna en titt på den här filmen. Där berättar Hanna, Henrik och Vera om sin första tid på Folksam.

Blir du nyfiken och vill veta mer?

Varmt välkommen att delta på vårt digitala event där du får höra tidigare deltagare berätta om sin upplevelse och vad de arbetar med idag. Du får också träffa vår CIO, Anders Lundsten och våra programledare Malin och Jacob. Eventet går av stapeln den 23 februari kl.17.00-19.00. Anmäl dig senast 22 februari via https://www.nexertechtalent.com/folksamtechtalent-2022.

Ansök redan idag!

Du är redan nu mer än välkommen att ansöka till Folksam Tech Talent. Det gör du via Nexers hemsida.

Skriv gärna vilket område som intresserar dig mest. Tillsättning av platserna sker löpande. Om du har frågor kring programmet, processen eller liknande får du gärna höra av dig till rekryteringsansvarig, Olivia Olaisson olivia.olaisson@nexergroup.com

Vi ser fram emot att höra från dig!

Folksamgruppen erbjuder försäkringar och långsiktigt sparande som skapar trygghet i livets alla skeden. Vi är cirka 4 000 medarbetare och vår vision är att våra kunder ska känna sig trygga i en hållbar värld. Vi engagerar oss i det våra kunder bryr sig om och är måna om att de är rätt försäkrade.

Ansökan stängd
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.

Sista ansökningsdag31-03-2022Ansökning öppnades:01-02-2022PlatsSverigePeriod10 månader

Se alla traineeprogram hos FolksamSe alla Finans/ekonomi/juridik traineeprogramSe alla traineeprogram

Fler Finans/ekonomi/juridik traineeprogram

Stockholm | Höst 2022 - Höst 2023

Atea traineeprogram

Försäkringsbolag
Läs mer och ansökStängd
Sverige | Höst 2022

CEO trainee

Försäkringsbolag
Läs mer och ansökStängd
Sverige | Hösten 2022

CGI Selected

Försäkringsbolag
Läs mer och ansökStängd
| Höst 2022 - Höst 2024

F15 Graduate Programme

Försäkringsbolag
Läs mer och ansökStängd
Sverige | 10 månader

Folksam Tech Talent

Försäkringsbolag
Läs mer och ansökStängd
Växjö, Malmö | September - December 2022

Fortnox Acadamy

Försäkringsbolag
Läs mer och ansökStängd