« Tillbaka

Traineeingenjör, Anläggning Specialenheter Nationell

Bygg/anläggning|Ingenjör|Veidekke

Om programmet

Som traineeingenjör får du möjlighet att under en tvåårsperiod prova på tre olika arbetsområden. Vi rekommenderar arbetsledarrollen för att du ska få med dig värdefulla erfarenheter från produktionen, samt två andra områden som du och din chef kommer överens om under programmets gång. Programmet syftar till att ge dig såväl praktisk erfarenhet som individuell kompetensutveckling, samt erfarenhetsutbyte genom gemensamma nätverksträffar med andra traineer.

Anläggning Specialenheter Nationell består av Brinkab och Grundläggning. Om du är intresserad av att bli Traineeingenjör inom anläggningssektorn med en verksamhet som i huvudsak består av nybyggnation, ROT, service samt ställningsmontage åt industrin kan Brinkab vara något för dig. Brinkab är verksamma utmed Norlandskusten till Stockholmsområdet, samt Kiruna.

Grundläggning, med maskinteknik i fokus, är verksamma i Bålstad utanför Stockholm, Gävle samt Göteborg.

Traineeprogrammet erbjuder

  • Personlig och karriärmässig utveckling genom utmanande arbete och kompetensutveckling.
  • Medskapande av intressanta och kvalificerade projekt med hög samhällsnytta i ett involverande nära samarbete med andra.
  • Bred och god kunskap om företaget och möjlighet att bygga nätverk och relationer i organisationen.

Tillsammans med din närmsta chef utformar du en individuell handlingsplan. Handlingsplanen ligger sedan till grund för din personliga utveckling under traineeperioden. En mentor kommer även att finnas till hands i egenskap av en coachande samtalspartner när du behöver råd och stöd, samt att det ger dig chansen att ta del av dennes personliga och professionella erfarenheter under din traineeperiod.

Som trainee kommer du även kunna ta del av ett rekommenderat utbildningsplan som vi kallar ”D2 första åren”. Utöver utbildningsplanen erbjuder Veidekke även andra kompetenshöjande kurser som finns i vår interna Utbildningsportal.

I traineeprogrammet ingår även fyra nätverkande traineeträffar. Dessa träffar är ett tillfälle för lärande och erfarenhetsutbyte med likasinnade.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är nyutexaminerad från universitet eller högskola med relevant utbildning lämpad för Veidekkes verksamhet, i synnerhet civil- eller högskoleingenjör.

Du som varit del av Veidekke tidigare, kanske genom sommarjobb eller praktik, kan ha fördel i ansökningsprocessen.

Om ansökan

Som traineeingenjör inom region Anläggning Specialenheter Nationell finns möjlighet till placering i alltifrån västra till norra Sverige. Du verkar då inom infrastruktur, industri och/eller grundläggning.

Gör oss gärna uppmärksamma på vilket verksamhetsområde samt vilka orter du kan tänka dig att jobba ifrån i din ansökan. Om du tänkt dig ett annat verksamhetsområde eller en annan ort än vad som nämns ovan är du välkommen att titta närmare på våra övriga traineetjänster som finns på hemsidan.

Traineeprogrammet startar under hösten, en gång per år. Ansökningsperioden till traineeprogrammet hösten 2022 hålls öppen till den 15 mars 2022. Det är vanligt att få återkoppling på din ansökan under de senare vårmånaderna.

Vi erbjuder

Ett utvecklande och stimulerande arbete i ett modernt företag som varje dag arbetar utifrån våra värderingar. Vi har ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens och medarbetarens behov. Därför erbjuds vi medarbetare att bli delägare. Vår tro är att delägarskap gör det ännu roligare att jobba. Idag är vi som arbetar i Veidekke den näst största ägaren.

Hälsa, arbetsmiljö och säkerhet är lika viktigt som våra ekonomiska mål. Vi vill vara ett föredöme i en bransch där det råder sund konkurrens och schyssta villkor. Vi är alltid beredda att vidta åtgärder, oavsett ekonomiska konsekvenser.

Gøy på jobbet! Det låter lika roligt som det betyder, d.v.s roligt. Sedan 1995 är det inte bara tillåtet att ha gøy på jobbet inom Veidekke, det är en del av våra värderingar. En del av vår kultur. Glada medarbetare visar större omsorg och omtanke om sina kollegor och skapar bättre resultat.

Om Veidekke

Veidekke är inget vanligt byggföretag. Visserligen bygger vi allt från broar och bostäder, vägar och tunnlar, men det är vår syn på människor som är annorlunda. Veidekke är en idé om hur människor tillsammans kan skapa goda resultat. Vi tror på involverande krafter och kollektiv intelligens – att olika kompetenser och infallsvinklar ger ett bättre slutresultat. Därför är mångfald en tillgång. Vi driver ett omfattande genus- och mångfaldsarbete för att skapa en ännu mer inkluderande arbetsmiljö och kultur som tar till vara på människors olikheter. Vi bygger med hjärta.

Veidekke är Skandinaviens fjärde största bygg- och anläggningsföretag med en total omsättning på ca 38 mdr NOK. I Sverige har vi ca 2200 anställda och en omsättning på ca 12,2 mdr SEK (2020).

Välkommen att skicka in din ansökan!

Ansökan stängd
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.

Sista ansökningsdag15-03-2022Ansökning öppnades:01-12-2021PlatsSverigePeriod2 år

Se alla traineeprogram hos VeidekkeSe alla Bygg/anläggning traineeprogramSe alla Ingenjör traineeprogramSe alla traineeprogram

Fler Bygg/anläggning traineeprogram

Sverige | Information kommer

Development programme

Bygg/anläggning
Läs mer och ansökStängd
Stockholm |

Skanska 21

Bygg/anläggning
Läs mer och ansökStängd
Stockholm |

Skanska P³

Bygg/anläggning
Läs mer och ansökStängd
Umeå | 2 år

Traineeingenjör, Anläggning Nord

Bygg/anläggning
Läs mer och ansökStängd
Luleå | 2 år

Traineeingenjör, Anläggning Nord

Bygg/anläggning
Läs mer och ansökStängd
Gällivare, Luleå | 2 år

Traineeingenjör, Anläggning Nord

Bygg/anläggning
Läs mer och ansökStängd

Fler Ingenjör traineeprogram

Globalt | Höst 2022

2022 Graduate Development Programme (UK)

Bygg/anläggning
Läs mer och ansökStängd
Sverige | Höst 2022

CEO trainee

Bygg/anläggning
Läs mer och ansökStängd
Sverige | Information kommer

Development programme

Bygg/anläggning
Läs mer och ansökStängd
Lund | Höst 2022

FUTURE TALENT PROGRAMME

Bygg/anläggning
Läs mer och ansökStängd
Globalt |

GLOBAL GRADUATE PROGRAM

Bygg/anläggning
Läs mer och ansökStängd
Globalt | 1 år

Global Trainee Program

Bygg/anläggning
Läs mer och ansökStängd