DeromeIndustri/produktion

MotivationGenom ett stort engagemang för sina medarbetare och deras innovativa lösningar arbetar Derome attraktivt med sitt Employer Branding arbete. Med ett tydligt fokus på arbetsmiljö och kvalité utses härmed Derome till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

 

Med människorna växer Deromegruppen 

Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i våra verksamheter! Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Inom Derome vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras. Därför erbjuder vi ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt och möjlighet att planera din karriär för att utvecklas både i din roll och inom koncernen. Vi är övertygade om att kunniga och engagerade medarbetare är en av de viktigaste framgångsfaktorerna och därför arbetar vi kontinuerligt med kompetensutveckling och närvarande, engagerande ledarskap för att vi tillsammans ska bidra till vår vision.

Vi värdesätter ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat tillsammans med dina kollegor. Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

NÄR DU BLIR EN AV OSS…
Våra medarbetare gör ett fantastiskt jobb och därför vill vi också ge dem det bästa.
Jobbar du i Deromegruppen får du bland annat detta:

GLÄDJE PÅ JOBBET
Vi bryr oss om varandra och har roligt tillsammans. Här får alla vara sig själva. Vi tror att glada medarbetare gör ett bättre jobb, därför satsar vi på våra anställda. Som en del av vårt vinstdelningssystem så har vi årliga trivselaktiviteter. Det kan vara allt från utlandsresor, kickoff-evenemang och fester. Vi firar, peppar och vi gillar att ha kul tillsammans.

KARRIÄRMÖJLIGHETER
Hos oss vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras. Deromeakademin arbetar för att säkra kompetensutvecklingen inom koncernen. Syftet är att säkerställa kvalitet, kompetens och utveckling för varje medarbetare. Vi erbjuder dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att planera din karriär och utvecklas både i din yrkesroll och inom koncernen – i en värld i ständig tillväxt.

VARA MED OCH SKAPA EN HÅLLBAR FRAMTID
Miljömedvetenhet är ett av våra kärnvärden och det allra tydligaste inslaget i detta är att vi bygger med trä. Det mest naturliga byggmaterialet. Det är förnybart, ekologiskt och klimatsmart. För varje träd som tas ur skogen planterar vi flera nya. Vi arbetar målmedvetet för att våra produkter ska kunna återanvändas eller återvinnas med minsta möjliga resursanvändning. Vi bygger energieffektiva bostäder och jobbar alltid efter klimatanpassade logistiklösningar.

HÅLLBART ARBETSLIV
Vi älskar att gå till jobbet, men vi älskar också tanken om att få vardagspusslet att gå ihop. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat. Hos oss får du en förmånlig föräldralön, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag och massage till subventionerat pris.

 

Välkommen att växa med oss – se våra lediga tjänster här!

 

Följ Derome på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida