Karriärstipendiet för studenter - 15 000 kr att lägga på dina studier. Ansök här!

Stipendier

Här hittar du över 300 stipendium att söka för dig som är student på högskola, universitet eller annan eftergymnasial utbildning. Filtrera efter utbildning eller ditt yrke och hitta stipendier som passar just dig!


Ett stipendium är ett ekonomiskt bidrag som man ansöker om hos exempelvis stiftelser, föreningar, företag, eller universitet. Stipendier är oftast skattefria, men det är alltid bra att se över villkoren då de i vissa fall kan räknas som lön och behöva beskattas. Stipendier som delas ut för studier och utbildningssyfte är dock oftast skattefria. Miljarder kronor delas ut i stipendier varje år och beroende på syfte kan stipendium ligga på allt från några hundra kronor till miljontals kronor.

Vår stipendieguide är tänkt att bistå dig som vill söka stipendium med tips på hur du hittar stipendier. I Sveriges största stipendiesamling har vi har samlat över 300 stipendier för olika branscher, universitet och ändamål.

Filter
Plats
Kategori
ArkitekturBemanning & AdministrationBiologiBygg & AnläggningCivilingenjörDansData & ITDesignEkonomiFastigheterFinans/Ekonomi/JuridikForskningForskning/InnovationFritid & TurismFörsäkringsbolagGeografiGeologiHantverkHumanioraHälso- och sjukvårdITIndustri & ProduktionIngenjörJuridikKemiKulturKultur/Media/DesignLantbrukMarknadsföringMiljöMode & textilMusikNaturvetenskapOffentlig förvaltningPedagogikPost & LogistikSamhällsvetenskapSkogsvetenskapSociologiSpel & KasinoSpråkStipendierStudentSäkerhetTeknikTurismUtan krav på studieinriktningUtlandsstudier
Målgrupp
Student Yrkesverksam
318 Träffar
Listan över Karriärföretagen 2024 är här!

Plugga smartare med rätt studieteknik – expertens tips

Student14 februari, 2024

Listan över Karriärföretagen 2024 är här!

Topp 15 mest attraktiva traineeprogram!

Traineeprogram13 februari, 2024

Listan över Karriärföretagen 2024 är här!

Karriäroptimering 2024: Sätt riktningen för ditt bästa år hittills

Karriärtips18 januari, 2024

Listan över Karriärföretagen 2024 är här!

Är Traineeprogram rätt för dig? Utforska fördelarna!

Traineeprogram27 december, 2023

Tidigare vinnare av Karriärstipendiet

Alva Markelius vann Karriärstipendiet 2022 och använde en del av stipendiet till att studera en masterutbildning på Cambridge.

"Jag är oerhört tacksam över möjligheten jag har fått att utveckla min karriär och läsa den masterutbildning jag alltid drömt om" Sök karriärstipendiet »

Karriärnätverket

Är du student eller young professional? Gå med i Karriärnätverket och få tillgång till stipendier, traineeprogram, tävlingar, lediga jobb och mycket mer!

Vill ni skapa ett stipendium?

Få exponering och nå ut till tusentals studenter och yrkesverksamma genom att skapa ett stipendium hos oss på Karriärföretagen.

Ta kontakt med oss för mer information

Ert stipendium 1

10 000 krLäs mer

Ert stipendium 2

15 000 krAnsök nu

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta

Du kan när som helst avskriva dig genom länken i våra mejl. Notera dock att du då inte längre kan vara med i tävlingar eller vinna våra stipendier. För mer information gällande vår personintegritetspolicy besök vår webbplats