Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

Sök stipendier

Här hittar du över 500 stipendium att söka för dig som är student på högskola, universitet eller annan eftergymnasial utbildning. Filtrera efter utbildning eller ditt yrke och hitta stipendier som passar just dig!

Filter
Plats
Kategori
ArkitekturBemanning & AdministrationBiologiBusinessBygg & AnläggningCivilingenjörDansData & ITDesignEkonomiFastigheterFinans/Ekonomi/JuridikForskningForskning/InnovationFritid & TurismFörsäkringsbolagGeografiGeologiHantverkHumanioraHälso- och sjukvårdHållbarhetITIndustri & ProduktionIngenjörJuridikKemiKulturKultur/Media/DesignLantbrukLogistikMarknadsföringMiljöMode & textilMusikNaturvetenskapOffentlig förvaltningPedagogikPost & LogistikSamhällsvetenskapSkogsvetenskapSociologiSpel & KasinoSpråkStipendierStudentSäkerhetTeknikTurismUtan krav på studieinriktningUtlandsstudier
Målgrupp
Student Yrkesverksam
507 Träffar
Listan över Karriärföretagen 2024 är här!

Frågor och fördomar om stipendier – Stipendiekommitén svarar

30 april, 2024

Listan över Karriärföretagen 2024 är här!

Sök Nordic Wellness Hälsostipendiet fram till 15 maj

Stipendier15 april, 2024

Listan över Karriärföretagen 2024 är här!

Allt du behöver veta om utlandsstudier

Student22 mars, 2024

Listan över Karriärföretagen 2024 är här!

Topp 10 mest attraktiva arbetsgivare framröstade av kvinnor!

Nyhet13 mars, 2024

Tidigare vinnare av Karriärstipendiet

Alva Markelius vann Karriärstipendiet 2022 och använde en del av stipendiet till att studera en masterutbildning på Cambridge.

"Jag är oerhört tacksam över möjligheten jag har fått att utveckla min karriär och läsa den masterutbildning jag alltid drömt om" Sök karriärstipendiet »

Karriärnätverket

Är du student eller young professional? Gå med i Karriärnätverket och få tillgång till stipendier, traineeprogram, tävlingar, lediga jobb och mycket mer!

Vill ni skapa ett stipendium?

Få exponering och nå ut till tusentals studenter och yrkesverksamma genom att skapa ett stipendium hos oss på Karriärföretagen.

Ta kontakt med oss för mer information

Ert stipendium 1

10 000 krLäs mer

Ert stipendium 2

15 000 krAnsök nu

Vad är ett Stipendium?

Ett stipendium är ett ekonomiskt stöd som man kan ansöka om från olika källor som stiftelser, föreningar, företag och universitet. De flesta stipendier är skattefria, men det är viktigt att läsa villkoren då vissa kan vara skattepliktiga. Vanligtvis är stipendier för studier och utbildning skattefria. Det finns ett brett utbud av stipendier, från små summor till betydande belopp, och vår stipendieguide hjälper dig att hitta dem. Vi har samlat över 500 stipendier för olika ändamål och branscher.

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta

Du kan när som helst avskriva dig genom länken i våra mejl. Notera dock att du då inte längre kan vara med i tävlingar eller vinna våra stipendier. För mer information gällande vår personintegritetspolicy besök vår webbplats