Sök Meny

Stipendier

Här hittar du över 300 stipendium att söka för dig som är student på högskola, universitet eller annan eftergymnasial utbildning. Filtrera efter utbildning eller ditt yrke och hitta stipendier som passar just dig!


Ett stipendium är ett ekonomiskt bidrag som man ansöker om hos exempelvis stiftelser, föreningar, företag, eller universitet. Stipendier är oftast skattefria, men det är alltid bra att se över villkoren då de i vissa fall kan räknas som lön och behöva beskattas. Stipendier som delas ut för studier och utbildningssyfte är dock oftast skattefria. Miljarder kronor delas ut i stipendier varje år och beroende på syfte kan stipendium ligga på allt från några hundra kronor till miljontals kronor.

Vår stipendieguide är tänkt att bistå dig som vill söka stipendium med tips på hur du hittar stipendier. I Sveriges största stipendiesamling har vi har samlat över 300 stipendier för olika branscher, universitet och ändamål.

Filter
Plats
Kategori
ArkitekturBemanning/administrationBiologiBygg/anläggningCivilingenjörDansData & ITDesignEkonomiFastigheterFinans/ekonomi/juridikForskningForskning/InnovationFritid och TurismFörsäkringsbolagGeografiGeologiHantverkHumanioraHälso- och sjukvårdITIndustri/produktionIngenjörJuridikKemiKulturKultur, media, designLantbrukMarknadsföringMiljöMode & textilMusikNaturvetenskapOffentlig förvaltningPedagogikPost och LogistikSamhällsvetenskapSkogsvetenskapSociologiSpel och kasinoSpråkStipendierStudentSäkerhetTeknikTurismUtan krav på studieinriktningUtlandsstudier
Målgrupp
Student Yrkesverksam
304 Träffar
22 september, 2023

Nominerade inför Stora Karriärdagen 2023

15 september, 2023

Webinar: Lär dig nätverka och bli mer aktiv på LinkedIn

8 september, 2023

Topp 10 mest attraktiva traineeprogram 2023 (September)

30 augusti, 2023

Nytt stipendium från Campusbokhandeln!

OBOS - ett KarriärföretagCoromatic - ett KarriärföretagEvolution - ett KarriärföretagAmendo - ett KarriärföretagBillerud - ett KarriärföretagAFRY - ett KarriärföretagKraftringen - ett KarriärföretagEuroclear Sweden - ett KarriärföretagALTEN - ett KarriärföretagDevoteam - ett KarriärföretagSwedbank - ett KarriärföretagEntercard - ett KarriärföretagElis - ett KarriärföretagCertego - ett KarriärföretagCastellum - ett KarriärföretagWallenstam - ett Karriärföretag

Tidigare vinnare av Karriärstipendiet

Alva Markelius vann Karriärstipendiet 2022 och använde en del av stipendiet till att studera en masterutbildning på Cambridge.

"Jag är oerhört tacksam över möjligheten jag har fått att utveckla min karriär och läsa den masterutbildning jag alltid drömt om" Sök karriästipendiet »

Karriärnätverket

Är du student eller young professional? Gå med i Karriärnätverket och få tillgång till stipendier, traineeprogram, tävlingar, lediga jobb och mycket mer!

Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta

Du kan när som helst avskriva dig genom länken i våra mejl. Notera dock att du då inte längre kan vara med i tävlingar eller vinna våra stipendier. För mer information gällande vår personintegritetspolicy besök vår webbplats