Stipendier

Här hittar du över 100 stipendium att söka för dig som är student på högskola, universitet eller annan eftergymnasial utbildning. Filtrera efter utbildning eller ditt yrke och hitta stipendier som passar just dig!


Ett stipendium är ett ekonomiskt bidrag som man ansöker om hos exempelvis stiftelser, föreningar, företag, eller universitet. Stipendier är oftast skattefria, men det är alltid bra att se över villkoren då de i vissa fall kan räknas som lön och behöva beskattas. Stipendier som delas ut för studier och utbildningssyfte är dock oftast skattefria. Miljarder kronor delas ut i stipendier varje år och beroende på syfte kan stipendium ligga på allt från några hundra kronor till miljontals kronor.

Vår stipendieguide är tänkt att bistå dig som vill söka stipendium med tips på hur du hittar stipendier. I Sveriges största stipendiesamling har vi har samlat över 100 stipendier för olika branscher, universitet och ändamål.

Filter
Plats
Kategori
ArkitekturBemanning/administrationBiologiBygg/anläggningCivilingenjörDansData & ITDesignEkonomiFastigheterFinans/ekonomi/juridikForskningForskning/InnovationFritid och TurismFörsäkringsbolagGeografiGeologiHantverkHumanioraHälso- och sjukvårdIndustri/produktionJuridikKemiKulturKultur, media, designLantbrukMarknadsföringMiljöMode & textilMusikNaturvetenskapOffentlig förvaltningPedagogikPost och LogistikSamhällsvetenskapSkogsvetenskapSociologiSpel och kasinoSpråkStipendierStudentSäkerhetTeknikTurismUtan krav på studieinriktningUtlandsstudier
Målgrupp
Student Yrkesverksam
102 Träffar

Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta

Du kan när som helst avskriva dig genom länken i våra mejl. Notera dock att du då inte längre kan vara med i tävlingar eller vinna våra stipendier. För mer information gällande vår personintegritetspolicy besök vår webbplats