Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

Om oss

Sedan 2011 presenterar Karriärföretagen varje år Sveriges mest attraktiva arbetsgivare där de utvalda får titulera sig som ett Karriärföretag under ett år. Initialt krävs att arbetsgivaren lever upp till våra grundkriterier samt passerar en urvalsprocess. I processen granskar och säkerställer expertpanelen att arbetsgivarna uppfyller det som krävs och att man bedriver ett högkvalitativt arbete för att vara en attraktiv arbetsgivare ur flera aspekter. Vår meriterade jury väljer sen ut de som blir ett Karriärföretag.


Valet av arbetsgivare är ett av de viktigaste besluten man gör i livet och Karriärföretagen har under dessa 12 år väglett och skapat möjligheter för många kontakter mellan arbetsgivare och talanger under dessa år.

Vi driver Karriärföretagen framåt

Oliver Sträng Paschetto

Chief Marketing Officer

Mathilda Simmergren

Content & Community Manager

Elvira Jerleke

Sales & digital marketing coordinator

Patrik Wigton

Chairman

Martin Strömqvist

VD/vice VD

Ewelina Svantesson

Ekonomi & Research

Karriärföretagens jury

Vår jury består av personer med lång och gedigen erfarenhet av HR och Employer Branding och utser de företag som får ta emot utmärkelsen Karriärföretag.

Boris Nordenström

Jury

Charlotte Hågård

Jury

Torgny Johnsson

Jury

Anna Dyhre

Jury

Stora Karriärdagen 2023

Varje år på Stora Karriärdagen delar vi ut priser till de Karriärföretag och personer inom HR och Employer Branding som utmärkt sig under året. Vem som helst kan nominera ett Karriärföretag eller en person inom HR eller Employer Branding.. 

Läs mer om detta här »

Studentambassadörer

Vi har i nuläget 10 studenter som jobbar extra vid sidan av studierna med att informera om Karriärföretagen och de aktiviteter vi gör för studenter och young professionals på universitet och högskolor runt om i Sverige. Saknas ditt universitet eller högskola? Ansök om att bli studentambassadör här.

Olle

Lund Tekniska Högskola

Oscar

Lund Tekniska Högskola

Ella

Umeå Universitet

Christoffer

Luleå Tekniska Universitet

Ismael

Örebro Universitet

Ellen

Uppsala Universitet

Magnus

Göteborg Universitet

Axel

Göteborg Universitet

Hieu

Halmstad Universitet

Emma

Högskolan i väst

Nominera arbetsgivare

Vilken arbetsgivare vill ni se som ett karriärföretag? Fyll i formuläret nedan och skriv även gärna varför ni önskar att nominera företaget. Ni får gärna nominera någon person hos en arbetsgivare som har gör något utöver det vanliga.

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss