Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

Vill du jobba extra som ambassadör?

Vi erbjuder dig extraknäcket som både ser bra ut på ditt CV och där du får representera Sveriges främsta arbetsgivare på din skola! 

Vilka är Karriärföretagen?

Sedan 2011 har vi granskat landets ledande företag och organisationer för att finna de arbetsgivare som kan erbjuda de bästa karriär- och utvecklingsmöjligheterna för unga talanger. Vår lista över Sveriges främsta arbetsgivare kommer ut en gång per år och arbetsgivarna på listan har rätt att använda vår utmärkelse; emblemet ”Karriärföretag”.

Just nu är vi mitt uppe i en process för att utöka vårt befintliga ambassadörsnätverk och karriärnätverket – ett nätverk för att du som student ska kunna vidga ditt kontaktnät, dina kunskaper och på ett framgångsrikt sätt komma i kontakt med Sveriges främsta arbetsgivare. Vi ser vikten av att, tillsammans med drivna studenter, lyfta Sveriges Karriärföretag ute på universiteten och förstärka deras varumärken i en miljö som andas framtid.

Vad förväntar vi oss av dig?

Som ambassadör för Karriärföretagen behöver du studera på en högskola eller ett universitet och vid olika tillfällen (ca 2 per termin) kommer du att utföra marknadsinsatser för oss – det kan vara att dela ut flyers, sätta upp affischer på campus eller delta i ”företagsdagar” vid ditt universitet med målet att få in ansökningar till Karriärstipendiet och medlemmar till Karriärnätverket. Mycket av ambassadörsrollen sker även digitalt genom att exempelvis publicera i kår- och studentgrupper.


Vad erbjuder vi dig som Ambassadör?


Låter det som något för dig, eller känner du rätt person? Skicka din ansökan här så hör vi av oss inom kort!


  Bifoga ditt CV*
  Bifoga personligt brev


  Bli medlem du också

  som fler än

  31000

  andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

  Bli medlem du också
  08-600 18 00 Skriv till oss