Ansök här till Karriärstipendiet

Karriärstipendierna består av flera stipendier som Karriärföretagen delar ut för att främja och stödja unga duktiga talanger i deras karriär. Karriärstipendiet går till två personer, en student och en ung yrkesverksam. För att kunna få ett stipendium ska du bland annat ange dina framtidsplaner för din karriär, hur du ska använda stipendiet och berätta mer om något du är stolt över att ha uppnått under studietiden eller i arbetet. 

Vilka som till slut får ta emot stipendierna bestäms av en kommitté som består av Oliver Paschetto Jensin (CMO på Karriärföretagen), Linnéa Vangen (Brand Manager på Karriärföretagen) och karriärcoachen Charlotte Hågård. Stipendierna är öppna att söka för alla studenter och unga yrkesverksamma med en akademisk utbildning i ålder 18-35 år. 

Kriterier för att ansöka om Karriärstipendier:

  • 18 – 35 år
  • Antingen vara student på ett universitet/högskola just nu eller inneha en akademisk eftergymnasial utbildning
  • Presentera dina planer för din framtida karriär
  • Ange hur du kommer att använda stipendiet till ifall du vinner
  • Presentera något du är stolt över att du har åstadkommit relaterat till din framtida karriär


Ansökningstiden är aktiv nu och fram till april. Vinnarna kommer vinna 15 000kr vardera och presenteras i vår bilaga The Launch som publiceras i Dagens Industri. Ansök till Karriärstipendiet i formuläret nedan.

Börja din ansökan här

Subscribe

* indicates required

Var god välj hur du vill bli kontaktad av oss:

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

#mc_embed_signup h2{ display:none; }