Tävlingar

Vi har regelbundet under året olika tävlingar för det du som student eller young professional kan tänkas behöva. En ny cykel? Betald kurslitteratur under ett helt studieår? Vinn en plats på ett event där du får träffa HR-chefer från Sveriges mest attraktiva arbetsgivare? För att delta behöver du vara medlem i vårt Karriärnätverk (det är helt kostnadsfritt) då får du också massor av andra förmåner.

Bli medlem i Karriärnätverket! »

Aktuella tävlingar


Kommande tävlingar


Tävling – Vinn en cykel!

Startar 19 Maj 2023 Påminn mig

Vinn kurs i Excel

Startar 01 Augusti 2023 Påminn mig

För att delta och få reda på när vi släpper nya tävlingar hos Karriärföretagen behöver du vara medlem i vårt Karriärnätverk.

Gå med! »

Stipendier

Är du student eller young professional? Vi har flera olika stipendier samlade i vår Stipendieguide där du kan hitta stipendier som passar din utbildning. Dessutom har vi Karriärföretagens egna stipendie på 15 000 kr som delas ut till en student och en young professional, två gånger om året. Till Stipendier »
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta

Du kan när som helst avskriva dig genom länken i våra mejl. Notera dock att du då inte längre kan vara med i tävlingar eller vinna våra stipendier. För mer information gällande vår personintegritetspolicy besök vår webbplats