Ansök om Karriärstipendiet - värde 15 000 kr. Till ansökan!

Traineeprogram

Här hittar du Traineeprogram inom alla branscher och över hela Sverige. Traineeprogram är en typ av anställning för att rekrytera studenter och young professionals, både för att fylla företagets kompetensbehov och utbilda framtida ledare och chefer. Exakt vad det innebär att gå ett traineeprogram beror på programmet och företaget, men i de flesta fall varvas teori med praktik där du som trainee får ta dig an case och arbetsuppgifter på företaget, lära dig verksamheten från grunden med stöd och coaching av mentorer och seniora kollegor vilket ger goda chanser till en trygg och rolig start på karriären. Genom att gå ett traineeprogram kommer du snabbt ut i arbetslivet, lär dig färdigheter och nyckelkompetenser som hjälper dig att utvecklas och avancera snabbt inom företaget.

Traineeprogram riktar sig både till nyexaminerade från universitet och högskola, young professionals som är i början av karriären och i vissa fall även till senior professionals som jobbat några år i branschen. Programmen kan också rikta sig till de utan universitetsexamen, så även du som har en gymnasieexamen och letar nya karriär- och utvecklingsmöjligheter kan söka till utvalda program.

Traineeprogram erbjuder en snabbstart i karriären och är en perfekt väg både i början av arbetslivet och för att utveckla din kompetens och karriär.


Filter
Plats
AlingsåsAlvestaBorgstenaBorlängeBoråsDanmarkEmmabodaEskilstunaFalunGällivareGävleGöteborgHalmstadHelsingborgHestraHjältevadHärnösandHästvedaJärnaJönköpingKarlskronaKarlstadKirunaKristianstadLandskronaLinköpingLuleåLundLyckseleMalmöMarkarydNorrköpingNyköpingSkellefteåSkövdeStockholmStorumanSundsvallSöderhamnSödertäljeTranemoTrollhättanTumbaUddevallaUmeåUppsalaUrshultVimmerbyVislandaVästeråsVäxjöÅreÖrebroÖstersund
Kategori
Bemanning/administrationBygg/anläggningCivilingenjörDetaljhandelnEkonomiFastigheterFinans/ekonomi/juridikForskning/InnovationFörsäljningHRITIT/teknik/konsultIndustri/produktionIngenjörInstallation, drift, underhållKultur, media, designLogistik/transportMarknadsföringMäklarePost och LogistikProjektledningRekrytering/personaluthyrningRenewable energySpel och kasinoeldistribution/konsult/teknikelkraft/eldistribution/konsult
192 Träffar
Listan över Karriärföretagen 2024 är här!

Så håller du din studentbudget vid jul

Student6 december, 2023

Listan över Karriärföretagen 2024 är här!

Sök till Elajos gymnasiestipendium (värde 10 000 kr)!

Stipendier24 november, 2023

Listan över Karriärföretagen 2024 är här!

Vinnare av Campusbokhandelns Stipendium

Nyhet21 november, 2023

Listan över Karriärföretagen 2024 är här!

Listan över Karriärföretagen 2024 är här!

Karriärföretagen15 november, 2023

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss