Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!
?>

Logga in

Skapa konto Glömt lösenord?

Vanliga frågor om Karriärnätverket

Här kan du läsa om några av de vanligaste frågorna vi får.

Vad är Karriärnätverket?

Karriärnätverket är ett kostnadsfritt medlemskap på vår hemsida för studenter och unga yrkesverksamma, så kallade Young Professionals. Syftet är att vara länken mellan unga och deras framtida arbetsgivare. Som medlem får man tillgång till söktjänsterna för lediga jobb, stipendium, traineeprogram. Dessutom kan man ta del av spännande webbinarium och delta i tävlingar. Läs mer om Karriärnätverket

Är det gratis att bli medlem i Karriärnätverket?

Ja, medlemskap i Karriärnätverket är helt gratis.

Varför måste jag skapa ett konto för att ta del av vissa funktioner?

Genom att skapa ett konto och berätta om din utbildning samt vilka typer av stipendier, jobb och traineeprogram du är intresserad av, kan vi ge dig personligt anpassade förslag och rekommendationer. Med en medlemsprofil hos oss får du en bättre översikt över vilka stipendier du har sökt och notiser om nya jobb och traineeprogram som matchar dina intressen och kvalifikationer. På så sätt kan du maximera dina chanser att hitta de bästa möjligheterna för din karriärutveckling.

Vilka förmåner ingår i ett medlemskap i Karriärnätverket?

Som medlem hos oss får du tillgång till många exklusiva förmåner. Vi har Sveriges största stipendieportal med över 500 stipendier att söka. Vi erbjuder också söktjänster och bevakningstjänster för lediga jobb och traineeprogram från Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Dessutom får du exklusiva rabatter, tillgång till webinars och möjlighet att delta i tävlingar.

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss