MaxDetaljhandeln

MotivationMAX attraherar talanger och medarbetare genom att erbjuda spännande utmaningar samtidigt som de behåller en extraordinär laganda, Med en öppen organisation och stort engagemang för sina medarbetare utför MAX ett fantastiskt employer branding-arbete.vMAX är ett fantastiskt språngbräde för studenter och young professionals när det kommer till det första jobbet. Genom att erbjuda flexibilitet och möjlighet till utveckling råder det ingen tvivel om att MAX är en attraktiv arbetsgivare. Karriärföretagen utser härmed Max till ett av Sveriges Karriärföretag 2021.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Jobba på MAX

Historien om MAX startade för mer än 50 år sedan ovan polcirkeln, närmare bestämt i Gällivare. Sedan dess har vi vuxit till över 5000 medarbetare på ett ständigt ökande antal restauranger såväl i Sverige som utanför landets gränser. 

MAX resa har från allra första början präglats av innovation, ansvar för vår jord och kärlek till goda burgare.

Att jobba på MAX är att vara en del av en familj med en stark övertygelse om att alla är välkomna och att alla får en chans. 99% av våra chefer har börjat som medarbetare på golvet och du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet för att utvecklas till ledare hos oss. Det viktiga är att du gillar högt tempo, älskar att ge bra service och brinner för att se andra växa.

När du börjar hos oss får du en gedigen introduktion där du lär dig hur det mesta på restaurangen fungerar. Om du har viljan och potentialen finns sen alla möjligheter att klättra vidare på karriärstegen. Vi hjälper dig med utbildningar inom ledarskap, konflikthantering, arbetsrätt, arbetsmiljö och matsäkerhet.

Hitta våra lediga tjänster här.

Följ Max på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida