Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

Visionite (fd. One Group)IT

MotivationVisionite är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare tack vare deras dedikerade arbete för att skapa en trivsam, positiv och inkluderande arbetsmiljö. Med en stark företagskultur där individen alltid är i centrum erbjuder Visionite en inspirerande plattform för karriärutveckling och välmående på arbetsplatsen. Affärsidén är enkel, erbjuda snälla seniora IT-specialister en attraktiv lönemodell, spännande uppdrag och alltid ha livsbalans i fokus.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Livet är mer än ettor och nollor

Våra grundare, Mattias och Erik, startade inte företaget som ett traditionellt IT-bolag. De började med en idé om en ny företagskultur och lönemodell, med en tillvaro där snäll, smart och generös är egenskaper som lyfts, uppskattas och premieras. En organisation där individen får utrymme och livet är mer än ettor och nollor. Det blev One Group. 6 år senare, januari 2024 startar vi ett nytt kapitel i vår historia. One Group blir Visionite. Med samma ägar- och ledningsstruktur, men med ett uppdaterat varumärke och nytt namn.

Vår vision

Marknadens bästa ersättningsmodell, intressanta uppdrag och en stark sammanhållning – vi kallar det Visionite-modellen. Visionite-modellen skapades för att kunna erbjuda IT-specialister i konsultroller en ersättningsmodell anpassad efter individens behov. Det ger en frihet att styra över din egen vardag och påverka dina egna intäkter, samtidigt som du får tryggheten och styrkan i att ingå i ett team.

Vi tror inte att en komplicerad ägarstruktur, höga vinstkrav eller många mellanchefer förbättrar din leverans som konsult, utan lägger våra resurser där de gör mest nytta: hos våra IT-specialister. Det är så vi får Sveriges mest nöjda medarbetare.

Vad vi står för

Det viktigaste personlighetsdraget vi söker hos våra medarbetare är snällhet. Det är den egenskap vi värderar högst i organisationen och något som genomsyrar hela vår verksamhet. Vi vill vara, och vill jobba med, snälla människor.

För oss är livsbalans A och O. Vi är övertygade om att våra medarbetare blir långsiktiga och presterar bättre om vi erbjuder och uppmanar till en bra balans mellan arbete och fritid.

Artiklar

Följ Visionite (fd. One Group) i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss