Karriärstipendiet för studenter - 15 000 kr att lägga på dina studier. Ansök här!

CramoBygg & Anläggning

MotivationCramo har utsetts till ett Karriärföretag på grund av deras dedikation till medarbetarnas utveckling och trivsel. På Cramo uppmuntras kreativitet och initiativ, och varje individ spelar en viktig roll i företagets framgång. Den öppna och stöttande arbetsmiljön främjar samarbete och möjliggör kontinuerlig inlärning. Genom att erbjuda spännande projekt och utmanande arbetsuppgifter strävar Cramo efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetarna känner sig motiverade och växer både professionellt och personligt.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vi verkar för en hållbar byggbransch genom delningsekonomi och vår affärsmodell med uthyrning av maskiner och utrustning. Vi är nummer ett i vår bransch och strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Vi tror på en positiv, allt är möjligt-attityd och att göra det lilla extra. Vi är inte rädda för att tänka utanför boxen och välja våra egna unika sätt att få jobbet gjort på. Vi är nyfikna, vi lär oss av våra framgångar och av våra misslyckanden.

Fantastiska medarbetare och laganda

Hos oss är dina idéer viktiga. Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som gör att du får vara med och påverka och bidra med nya idéer. Alla är lika viktiga och vi har en arbetsmiljö som uppmuntrar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till att vi går till arbetet varje dag. Ditt engagemang är en prioritering för oss, för vi ser att engagerade medarbetare gör skillnad och ger den bästa servicen. Är du en serviceminded person som gillar utmaningar och älskar att träffa människor? Då skulle du trivas bra väldigt bra hos oss!

Vårt ledarskap

Vi ser att ledarskap är en nyckel till vår framgång. Därför strävar vi efter att attrahera och utveckla branschens bästa ledarskap. Vi jobbar för ett ledarskap som ser potential i andra människor och får de att växa, genom att frigöra engagemang, motivation och ansvarstagande. Vi strävar efter en inkluderande arbetskultur som kännetecknas av att vi ger inflytande, lyfter fram och värderar olika perspektiv på ett rättvist sätt och säkerställer att ingens åsikt utesluts. Vi uppmuntrar till att våga vara sig själv och att det ska vara enkelt för dig att hitta en naturlig plats i vår verksamhet. En företagskultur som bygger på mångfald och inkludering bidrar till en positiv framtida utveckling. Vi tror på allas lika värde och hos oss är alla välkomna.

Din utveckling

På Cramo kan du skapa din egen framtid. För att bli bäst i klassen och uppnå vår fulla potential fokuserar vi på att hjälpa våra medarbetare att utvecklas. Vi söker efter människor som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår, och som ständigt vill lära sig nya saker – människor som formar sin egen framtid genom att dagligen utmana sig själva i en ständigt föränderlig miljö. Vår ambition är att, med en tydlig vision och mål, involvera alla våra medarbetare för att tillsammans driva företaget framåt.

Medarbetare

Bilder

Följ Cramo i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss