CramoBygg/anläggning

MotivationCramo bjuder på en öppen atmosfär där alla medarbetare har möjlighet att påverka. Det är tydligt att Cramo bryr sig om sina medarbetare genom att fokusera på deras utveckling. De visar på stor passion och stolthet i sitt arbete vilket ger avtryck i deras employer branding. Vi ser en familjär arbetsgivare som värnar om sina medarbetare och som tillsammans samarbetar får att nå sina satta mål, nämligen nummer ett i branschen.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

ATT JOBBA PÅ CRAMO

Vi är en del av delningsekonomin, ett område med många spännande affärsmöjligheter. Vi vill vara nummer ett i branschen och strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. För att lyckas behöver vi medarbetare som är öppna för nya möjligheter och förändring, har ett starkt intresse för ny teknik – och naturligtvis en passion för våra kunder.

Fantastiska medarbetare och laganda

Hos oss är dina idéer viktiga. Vi har en öppen atmosfär och en platt organisation som gör att du får vara med och påverka och bidra med nya idéer. Alla är lika viktiga och vi har en arbetsmiljö som uppmuntrar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till att vi går till arbetet varje dag.

Din utveckling

På Cramo kan du skapa din egen framtid. Vi befinner oss just nu på en tillväxtresa. För att bli bäst i klassen och uppnå vår fulla potential fokuserar vi på att hjälpa våra medarbetare att utvecklas. Vi söker efter människor som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår, och som ständigt vill lära sig nya saker – människor som formar sin egen framtid genom att dagligen utmana sig själva i en ständigt föränderlig miljö. Vår ambition är att, med en tydlig vision och mål, involvera alla våra medarbetare för att tillsammans driva företaget framåt.

VAD ÄR EN SHAPER?

Vi är på en spännande resa med målet att ta vårt företag och bransch till en ny nivå. Vi är övertygade om att vi som jobbar på Cramo är de rätta för att ta oss an utmaningen.

För att nå våra mål behöver vi Shapers. Med det menar vi medarbetare som har en positiv inställning, som är öppna för förändring och som har drivkraften att hitta nya lösningar och – naturligtvis – har en passion för våra kunder.

Vi behöver medarbetare som är motiverade att alltid göra jobbet lite bättre än igår och som vill lära sig nya saker – medarbetare som skapar sin egen utveckling genom alla de utmaningar som de möter i vår ständigt föränderliga miljö.

Medarbetare

Bilder

Följ Cramo på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida