HogiaIT/teknik/konsult

MotivationHogia är en etablerad arbetsgivare som imponerar med attraktiva förmåner, sociala aktiviteter och fokus på hälsa. Hogia är en arbetsgivare som lockar till sig Sveriges talanger. Med stora utvecklingsmöjligheter för medarbetarna i koncernen och en stark kultur och kommunikation är det inte konstigt att de för fjärde året i rad blir utsedda till ett karriärföretag  

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

En arbetsplats med goda utsikter

Hogia är ett utpräglat entreprenörsföretag som bygger på småskalighet och eget ansvar. Hogia-gruppen består av 30 bolag och 650 medarbetare. Med programvaror som gemensam nämnare bedriver vi verksamhet inom tre områden: ekonomi- och affärssystem, personaladministrativa system och transportsystem. Vårt huvudkontor är vackert beläget precis vid Hakefjordens strandkant i Stenungsund, en av Västsveriges mest attraktiva inflyttningskommuner.

Vi är alltid intresserade av nya duktiga och engagerade medarbetare, som vill hjälpa oss att göra Hogia ännu bättre. Du är när som helst välkommen att göra en intresseanmälan, även då vi inte annonserar någon specifik tjänst. Framför allt söker vi dig som har kompetens inom systemutveckling, ekonomi, lön eller försäljning, men närliggande kompetensområden kan också vara aktuella.

Jobba hos oss

Brinner du för teknik, IT och digitaliseringen av samhället? Då kommer du trivas hos oss på Hogia! Vi utvecklar moderna och användarvänliga system med det gemensamma målet att hjälpa företag utvecklas. För oss är småskalighet och entreprenörskap centralt, därför får alla medarbetare chansen att utvecklas och ta nästa steg i karriären inom Hogia-gruppens 30 bolag. Vi satsar på våra medarbetares hälsa och erbjuder bland annat en lång rad friskvårdsaktiviteter – allt från yoga till körsång. 

Om oss

Vi utvecklar programvaror som bidrar till ett smartare samhälle, med fokus på affärs- och lönesystem och transportlösningar. Vårt huvudkontor ligger sedan starten 1980 i Stenungsund på västkusten och vi har också kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo och Vasa i Finland. 

Lediga jobb hittar du här!

Artiklar

Följ Hogia på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida