HogiaIT/teknik/konsult

MotivationMed en innovativ arbetsmiljö och karriärmöjligheter för sina medarbetare arbetar Hogia med Employer Branding. De utmärker sig genom, att ständigt arbeta för att förbättra kunskaper och utveckling inom organisationen. Som medarbetare kan man förvänta sig en trygg och omhändertagen arbetsplats. Härmed utses Hogia till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

En arbetsplats med goda utsikter
Hogia är ett utpräglat entreprenörsföretag som bygger på småskalighet och eget ansvar. Hogia-gruppen består av 27 bolag och 675 medarbetare. Med programvaror som gemensam nämnare bedriver vi verksamhet inom tre områden: ekonomi- och affärssystem, personaladministrativa system och transportsystem. Vårt huvudkontor är vackert beläget precis vid Hakefjordens strandkant i Stenungsund, en av Västsveriges mest attraktiva inflyttningskommuner.

Vi är alltid intresserade av nya duktiga och engagerade medarbetare, som vill hjälpa oss att göra Hogia ännu bättre. Du är när som helst välkommen att göra en intresseanmälan, även då vi inte annonserar någon specifik tjänst. Framför allt söker vi dig som har kompetens inom systemutveckling, ekonomi, lön eller försäljning, men närliggande kompetensområden kan också vara aktuella.

Lediga jobb hittar du här!

Artiklar

Möt Annika, vår egen säljcoachVill du arbeta utåtriktat och med fokus på resultat är säljobbet idealiskt . Men lyckorusen från de goda affärerna följs ibland av perioder av motgångar. Om du då snabbt får stöd och vägledning kan det rädda månadens resultat. På Hogia är Annika Bjurmalm heltidsanställd som säljcoach. – Som anställd har jag ingen inkörningstid. Jag känner […]Läs mer

Bilder

Följ Hogia på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida