HogiaIT/teknik/konsult

MotivationDetta företag har ett mycket långsiktigt och kvalitativt arbete med attraktionsfrågorna. Marknad/Kommunikation och HR samverkar på ett unikt sätt vilket skapar starka och hållbara resultat och attraktion. I arbetet speglas en bred bild för talangerna av detta spännande företag som har entreprenörsandan väl i förvar. Vi tycker därför att denna arbetsgivare på många vis är en förebild.   

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

En arbetsplats med goda utsikter

Hogia är ett IT-företag som vill göra skillnad. Vi hjälper våra kunder och därigenom samhället med den digitala utvecklingen genom att erbjuda smarta och effektiva tekniklösningar inom många spännande områden.

Jobba hos oss

Brinner du för teknik, IT och digitaliseringen av samhället? Då kommer du trivas hos oss på Hogia! Vi utvecklar moderna och användarvänliga system med det gemensamma målet att hjälpa företag utvecklas. För oss är småskalighet och entreprenörskap centralt, därför får alla medarbetare chansen att utvecklas och ta nästa steg i karriären inom Hogia-gruppens 30 bolag. Vi satsar på våra medarbetares hälsa och erbjuder bland annat en lång rad friskvårdsaktiviteter – allt från yoga till körsång.

Om oss

Vi utvecklar programvaror som bidrar till ett smartare samhälle, med fokus på affärs- och lönesystem och transportlösningar. Vårt huvudkontor ligger sedan starten 1980 i Stenungsund på västkusten och vi har också kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo och Vasa i Finland.

Lediga jobb hittar du här!

Artiklar

Följ Hogia på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida