10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!

HogiaIT/Teknik/Konsult

MotivationHogia är en arbetsgivare som präglas av en stark kultur av kompetens och nytänkande inom IT och teknik. Här erbjuds medarbetare en arbetsmiljö där teknisk excellens och innovation är centrala element. Du har möjlighet att vara en del av ett kompetent och engagerat team som tillsammans utvecklar framstående teknologiska lösningar. Med sin unika företagskultur sticker Hogia ut ur mängden.  

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

En arbetsplats med goda utsikter

Hogia är ett utpräglat entreprenörsföretag som bygger på småskalighet och eget ansvar. Hogia-gruppen består av 30 bolag och 650 medarbetare. Med programvaror som gemensam nämnare bedriver vi verksamhet inom tre områden: ekonomi- och affärssystem, personaladministrativa system och transportsystem. Vårt huvudkontor är vackert beläget precis vid Hakefjordens strandkant i Stenungsund, en av Västsveriges mest attraktiva inflyttningskommuner.

Vi är alltid intresserade av nya duktiga och engagerade medarbetare, som vill hjälpa oss att göra Hogia ännu bättre. Du är när som helst välkommen att göra en intresseanmälan, även då vi inte annonserar någon specifik tjänst. Framför allt söker vi dig som har kompetens inom systemutveckling, ekonomi, lön eller försäljning, men närliggande kompetensområden kan också vara aktuella.

Jobba hos oss

Brinner du för teknik, IT och digitaliseringen av samhället? Då kommer du trivas hos oss på Hogia! Vi utvecklar moderna och användarvänliga system med det gemensamma målet att hjälpa företag utvecklas. För oss är småskalighet och entreprenörskap centralt, därför får alla medarbetare chansen att utvecklas och ta nästa steg i karriären inom Hogia-gruppens 30 bolag. Vi satsar på våra medarbetares hälsa och erbjuder bland annat en lång rad friskvårdsaktiviteter – allt från yoga till körsång. 

Om oss

Vi utvecklar programvaror som bidrar till ett smartare samhälle, med fokus på affärs- och lönesystem och transportlösningar. Vårt huvudkontor ligger sedan starten 1980 i Stenungsund på västkusten och vi har också kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo och Vasa i Finland. 

Lediga jobb hittar du här!

Lediga jobb


Hogia | Stenungsund

Senior fullstackutvecklare .Net

Hogia | Stenungsund

It-specialist som vill arbeta med installation, drift och integrationer

Hogia | Stenungsund

.NET utvecklare - Bli en del av vårt innovativa utvecklingsteam

Hogia | Oslo

Bli en del av vår spennende reise! Søk jobben som Økonomiansvarlig hos oss

Hogia | Stenungsund

Vill du leda ett team med supportmedarbetare?

Följ Hogia i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss