Sök Meny

KinnarpsDetaljhandeln

MotivationKinnarps är en hållbar arbetsgivare som har ett imponerande employer branding arbete. Hos denna arbetsgivare är medarbetarna högt prioriterade och i fokus. Samarbete, delaktighet och engagemang lyser igenom i företagskulturen och den externa kommunikationen. Kinnarp ger sina medarbetare rätt förutsättningar att utvecklas i en trygg och familjär miljö. En mycket attraktiv arbetsgivare helt enkelt!

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Välkommen till Kinnarps karriärsida

Vi har levererat inredningslösningar under lång tid, och kommer att fortsätta att göra det med vetskapen att vi alltid kan förbättra oss. Vår ständiga nyfikenhet driver oss att leverera attraktiva inredningslösningar som hjälper dig och din organisation att behålla motivationen, produktiviteten och välbefinnandet. För oss handlar inredning om så mycket mer än bara möbler: det handlar om att använda design tillsammans med vår samlade kunskap, för att främja kreativitet och effektivitet, och att omvandla vårt kunnande inom ergonomi och hälsa för att skapa utrymmen som hjälper dig att forma en hållbar verksamhet som främjar individen. Sist men inte minst handlar det om att allt vi gör ska vara hållbart och ansvarsfullt. Det är endast när vi uppfyller allt detta som vi har gjort vårt jobb. När vi lyckas, lyckas även du – med att göra skillnad för organisationen, för medarbetarna och för vår planet.

Vi kallar det: Successful Interiors.

”Vi älskar känslan av ett väl utfört jobb. Stoltheten över vad som åstadkommits. Stunden då du är nöjd och uppfylld; en hjälte för ett kort ögonblick. Den känslan strävar vi efter varje dag. Men vi drivs inte bara av resultat. Vi tror på delaktighet, att engagera sig i samhället. Att vara en del av något större och aktivt vara med och bidra med något gott.”

Kjell Strandberg, HR Director Kinnarps AB

VI ANSTÄLLER MÄNNISKOR, INTE BARA ARBETSKAMRATER

Ett litet familjeägt företag, som växte till en global organisation med tusentals anställda över hela världen, det är vår historia. Vi strävar efter att behålla det nära och engagerade arv vi har, genom att arbeta för att erbjuda var och en av våra medarbetare att personligen engagera sig i att forma Kinnarps framtid.

VI HYLLAR FLEXIBILITET OCH ANPASSNINGSFÖRMÅGA

För att fortsätta vara framgångsrika behöver vi kunna hantera snabba förändringar, lära nytt och göra nya erfarenheter. Vi behöver vara lyhörda för de krav som marknaden och miljön ställer. Vi matchar företagets behov med vad våra medarbetare kan och vill göra. Det ger oss en gedigen grund för att utveckla vår verksamhet och våra medarbetares kunskaper för att möta framtidens behov. 

VI VILL ATT VÅRA MEDARBETARE SKA MÅ BRA

En glad, hälsosam arbetsmiljö är en förutsättning för välbefinnande och kreativitet. Vår ambition är att alltid ta hänsyn till hela människan, för att kunna skapa en bra balans mellan arbete och fritid. Vi uppmuntrar våra medarbetare att träna och ta hand om sig själva. En frisk kropp ger ett friskt sinne. 

Hitta lediga jobb här.

Bilder

Följ Kinnarps på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida