10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!

KonsultiaBemanning & Administration

MotivationKonsultia är ett tydligt karriärföretag eftersom de inte bara tillhandahåller bemanningstjänster, utan de spelar en avgörande roll i att driva den svenska industrin framåt. Genom att fokusera på att rekrytera och hyra ut kvalificerad personal inom den industriella sektorn ger de inte bara individer möjlighet att utveckla sina färdigheter och karriärer, utan de bidrar också aktivt till tillväxten och framgången för svensk industri. På så sätt blir Konsultia en plats där ambitioner kan blomstra och karriärer kan blomstra i takt med den svenska industrins utveckling.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Tillsammans för svensk industri framåt

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Väx tillsammans med oss

Svensk industri är mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans. Sedan 2013 har vi erbjudit bemanningslösningar som stärker våra kunders förmåga att optimera toppar, dalar och allt däremellan. Tack vare målmedvetenhet och ett värderingsdrivet förhållningssätt med höga resultat i kund- och medarbetarutvärderingar har vi vuxit snabbt och med god lönsamhet. Det tänker vi fortsätta göra. 2022 omsatte vi ca 400 MSEK och är en av de ledande aktörerna i Norra Sverige. Nu expanderar vi nationellt och målet är att bli marknadsledande i Sverige inom vår nisch. I dagsläget har vi kontor i Gällivare, Göteborg, Eskilstuna, Bollnäs, Mora, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Fler är på gång!

Mer om oss

Följ Konsultia i sociala medier

KarriärsidaFacebookLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss