Karriärstipendiet för studenter - 15 000 kr att lägga på dina studier. Ansök här!

MinnovationRekrytering

MotivationMinnovation har utmärkt sig som en topparbetsgivare genom att skapa en arbetsmiljö som främjar kreativitet, innovation och professionell utveckling. Deras dedikation till att stödja sina medarbetares välbefinnande och ge dem frihet under ansvar har gjort företaget till en attraktiv destination för talanger som vill växa och bidra till spännande projekt. Hos Minnovation får medarbetare inte bara möjlighet att utveckla sin kompetens utan uppmuntras även att utmana status quo och driva fram innovativa lösningar.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Ditt lokala bemannings och- rekryteringsföretag med global styrka

Med lokal närvaro och verksamhet i europeiska länder har Minnovation både kunskapen och erfarenheten att matcha kompetens mot behov. Vi söker ständigt nya kollegor och vi erbjuder en attraktiv anställning, marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, kollektivavtal och tjänstepension.

Välkommen till en unik karriär

Genom erfarenheten hos våra medarbetare på Minnovation som ledare inom stora internationella bolag och som HR-ansvariga på nordiska bolag såg vi tidigt vad som saknades inom rekrytering och bemanning i Skandinavien. Vår vision och hållbara lösningar har skapat en långsiktighet inom kompetensförsörjning för våra kunder.

Nyckeln till vår framgång kommer genom våra anställda.

Vi är ett företag som skapar arbetstillfällen, driver tillväxt och inspirerar andra. Som en del av Minnovation kommer du att ha möjligheten att utvecklas tillsammans med företaget.

Mer om oss

Följ Minnovation i sociala medier

KarriärsidaLinkedInWebbsida

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss