Ansök om Karriärstipendiet - värde 15 000 kr. Till ansökan!

Rolfs Flyg och BussFritid och Turism

MotivationRolfs Flyg & Bussresor är en arbetsgivare som har engagemang och resande i sitt hjärta. Med över 100 år i branschen kombinerar de tradition med modernitet och har en passion för att ge människor minnesvärda upplevelser. På Rolfs Flyg & Bussresor finns en arbetskultur som präglas av teamarbete, respekt och en vilja att ständigt utvecklas. Som en arbetsgivare som tror på att upptäcka världen och göra resande tillgängligt för alla är de en plats där man kan växa både som individ och som del av ett fantastiskt team.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Detta är Rolfs Flyg & Buss

Rolfs Flyg & Buss grundades 1975 i Göteborg. På den tiden var Rolf själv både busschaufför och reseguide för resorna. Han gjorde sitt bästa för att göra resorna intressanta, vänliga och underhållande.

Resa efter resa och år efter år kom samma resenärer tillbaka, medan nya kom på rekommendation av vänner och bekanta. Detta ledde till att företaget växte i lugn och stadig takt. Fler reseguider anställdes och det första kontoret öppnades i Göteborg.

Idag, 46 år efter dess grundande, är Rolfs Flyg & Buss Sveriges största gruppresarrangör med cirka 120 000 passagerare årligen och runt 450 olika destinationer.


Reseledarkurs

Gillar du att resa och uppleva världen? Gillar du att inspirera andra människor? Då kan rollen som reseledare passa dig!

Vi på Rolfs Flyg och Buss erbjuder årligen en reseledarkurs där vi letar efter dig som kommer vara en del av våra resenärers fantastiska upplevelser.

Under kursen varvas teori med praktik och arbete sker både enskilt och i grupp. Kursen tar bland annat upp reseledarens roll, problemlösning, kart- och busskunskap samt presentationsteknik.

För att bli en Rolfs-certifierad reseledare krävs det att du har varit närvarande på samtliga lektioner och genomgångar. Efter genomförd kurs med godkänt resultat kan du söka jobb som reseledare på Rolfs Flyg & Buss.

Våra fantastiska reseledare

Våra reseledare är hjärtat och själen i varje äventyr vi arrangerar, och deras kunskap, entusiasm och engagemang är det som skapar de mest minnesvärda stunderna för våra resenärer. Upptäck våra reseledares berättelser och låt dig inspireras till att ge dig ut på din nästa äventyrsresa med oss.

Bli en del av vårt team och sök här

Mer om oss

Följ Rolfs Flyg och Buss på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss