Karriärstipendiet för studenter - 15 000 kr att lägga på dina studier. Ansök här!

SBABFinans/Ekonomi/Juridik

Motivation”SBAB har blivit utsett till ett Karriärföretag tack vare deras engagemang för sina medarbetares framgång och välbefinnande. Företaget skapar en inkluderande kultur som främjar mångfald och innovation. SBAB erbjuder sina anställda möjligheten att växa och utvecklas i en dynamisk arbetsmiljö som präglas av teamwork och ledarskap. Om du söker en arbetsgivare som värdesätter dina karriärsmål och trivsel, är SBAB definitivt en attraktiv destination för dig.”

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Det här är SBAB

Vår affärsidé är att med nytänkande och omtanke erbjuda lån och sparande samt andra tjänster för bättre boende och boendeekonomi till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag i Sverige.

Boendeekonomi kan kännas krångligt för många. Det är där vi kommer in. Det är rent av ett av våra viktigaste erbjudanden. Att förklara, stötta och dela med oss av vår kunskap. Att finnas tillgängliga när våra kunder behöver oss. Vi vill riva barriärer av svårt och otillgängligt och göra det enkelt för kunden att ta till sig. Vi är övertygade om att nyckeln till vår framgång ligger i hur vi arbetar tillsammans. Därför lägger vi lika mycket energi och fokus på medarbetarupplevelsen som på kundupplevelsen. Vår kultur bygger på ett värderingsdrivet arbetssätt. Ett inkluderande och självdrivande medarbetarskap där vi alla fattar kloka beslut i vardagen. Med tempo, mod och nytänkande skapar vi värde för våra kunder, för varandra och för samhället.

Alla på SBAB har ett ansvar för helheten. Du förväntas tänka steget före och ta ansvar för helheten. Våra individuella olikheter lyfter vi fram till styrkor som gör laget bättre och starkare. Inkludering för oss betyder att jämlikhet, jämställdhet och mångfald är självklarheter. Att vi mår bra och har balans i livet är också en viktig pusselbit. Och så har vi väldigt kul. Tillsammans.

Vi vill göra skilland

Vill du göra skillnad och förändra världen genom att bidra till bättre boende och boendeekonomi? Det vill vi också.

Med ditt engagemang kan vårt erbjudande inom boende och boendeekonomi bli ännu bättre. Hos oss bidrar alla till att nå våra mål. Varje dag!

Hos oss jobbar många olika typer av människor. Men vi har något gemensamt. En attityd som för oss är viktigare än ett CV. Här kan du se, lyssna, läsa och prata för att förstå vår arbetsplats lite bättre.

Mer om oss

Följ SBAB i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss