Karriärstipendiet för studenter - 15 000 kr att lägga på dina studier. Ansök här!

Seco ToolsIndustri & Produktion

Motivation”Seco Tools är en förebild med sitt dedikerade fokus på inkludering och engagemang för att locka studenter till produktionssektorn. Genom att erbjuda verktyg, teknik och lösningar för de mest avancerade tillverkningsutmaningarna, visar Seco Tools på en imponerande förmåga att ständigt utvecklas och vara i framkant av branschinnovationer. Deras engagemang för att skapa en inkluderande arbetsplats har skapat en dynamisk och attraktiv miljö där medarbetarna har stort utrymme till utveckling.”

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vilka vi är

På Seco tillverkar vi verktyg, teknik och lösningar för de mest avancerade tillverkningsutmaningarna på jorden. Från vår grund i Fagersta, Sverige, till dagens globala företag har vår verksamhet alltid varit skräddarsydd och byggd på förtroende. Genom att kombinera toppmoderna, precisa verktyg med långvariga, personliga partnerskap är vi ett verkligt människoföretag som hjälper våra partners att upptäcka framtiden för tillverkningsindustrin.

Vi är stolta över att skapa för skapare, uppfinna för uppfinnare och samarbeta med pionjärer. Vi driver framtiden framåt med fokus på innovation. Kort sagt, om det rätta verktyget för jobbet finns, levererar vi det. Om det inte gör det, skapar vi det.

Vi är stolta över att sätta hållbarhet i hjärtat av allt vi gör, utmana uppfattningar om vår bransch, förändra tillverkningsprocessen och spela vår egen lilla roll i att forma en ljusare framtid.

Vår kultur formar en plats för alla.

Vi välkomnar tänkare av varje form och storlek – från storslagna pionjärer till små detaljspecialister. Alla arbetar i en respektfull, stödjande miljö där varje åsikt hörs och varje idé utforskas.

Inga två Seco-anställda är den andra lik, men vi förenas över härden av en ”family-spirit” som hjälper oss att bry oss om varandra. Detta, kombinerat med vår passion för kunder och tro på personligt engagemang, är vad som gör oss till Seco.

Mer om oss

Följ Seco Tools i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss